Disse 11 starter mot Molde

Marko Maric (bildet) er tilbake i startoppstillingen i tirsdagens treningskamp mot Molde. Jörgen Lennartsson benytter samtidig anledningen til å teste ut den alternative formasjonen som fungerte bra mot Djurgården i februar.

Annonse:

- Ingen var fornøyd med Kristiansund-kampen. Vi kan mye bedre. Mot Molde skal vi være mer energifylte og aggressive. Vi skal også jobbe videre med den alternative formasjonen 4-3-3/4-5-1 - som vi øvde på borte mot Djurgården. Vi ønsker en kamp til i sesongoppkjøringen der vi får trent på den formasjonen, og synes Molde-kampen er en passende mulighet, sier Lennartsson.

Disse 11 starter (4-3-3): Marko Maric - Simen Rafn, Tobias Salquist, Frode Kippe, Simen Kind Mikalsen - Alex Dyer, Daniel Pedersen, Sheriff Sinyan - Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Kristoffer Ødemarksbakken.

Innbyttere: Matvei Igonen, Mats Haakenstad, Erik Tobias Sandberg, Josef Baccay, Magnus Knudsen, Erik Brenden, Charles Ezeh, Raphael Ayagwa, Ebiye Moses, Yusuf Uslaiman (prøvespiller).

- Vi hadde håpet at Arnór Smárason skulle kunne spilt en halvtime eller en omgang, men det er dessverre ikke mulig. Han har fortsatt litt kjenninger i kneet. Fredrik Krogstad og Aleksander Melgalvis er heller ikke klare ennå, sier Lennartsson.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Han gleder seg til møte med fjorårets sølvvinner i Eliteserien.

- Det blir en veldig morsom kamp mot et Molde som kanskje er favoritt til å vinne Eliteserien sammen med Rosenborg. De har hentet flere gode spillere i vinter, deriblant Erling Knudtzon - som det blir hyggelig å møte igjen. Uansett hva slags lag de stiller med, så blir det en bra test for oss, sier Jörgen Lennartsson.

Alle med sesongkort kommer gratis inn på kampen som har avspark klokka 16.00 i LSK-Hallen. Det samme gjelder for barn under 18 år. For øvrige tilskuere er billettprisen 100 kroner.

Les også: Se vår sending etter tapet mot Kristiansund

Mest Lest

Annonse fra Eliteserien: