LSK Live: Kristiansund snudde kampen og vant

(Lillestrøm - Kristiansund 1-3) Ebiye Moses ga LSK ledelsen etter ni minutter, men KBK snudde etter hvert kampen og vant fredagens treningskamp.

Lillestrøm åpnet best og tok ledelsen på en god kontring da Thomas Lehne Olsen spilte fri Ebiye Moses. Fra skrått hold plasserte den nigerianske spissen ballen pent i det lengste hjørnet.

Men gjestene fra Nordmøre kom etter hvert mer med i kampen. Amidou Diop utlignet rett før pause, og scoringer av Torgil Gjertsen og Jesper Isaksen i sluttminuttene sørget for at KBK vant 3-1.

Slik stilte LSK:

Matvei Igonen – Mats Haakenstad, Erik Tobias Sandberg, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen (Josef Baccay i 26 min.) – Daniel Gustavsson (Kristoffer Ødemarksbakken i 13 min.), Daniel Pedersen (Sheriff Sinyan i 26 min.), Alex Dyer (Raphael Ayagwa i 13 min.), Erik Brenden – Thomas Lehne Olsen, Ebiye Moses (Yusuf Uslaiman i 9 min.).

Her kan du kjøpe sesongkort for 2019!

Vi oppsummerte kampen sammen med KBK-assistent Magne Hoseth, tidligere LSK-spiller Bård Bjerkeland, Alex Dyer, Tobias Salquist og trener Jörgen Lennartsson. Her kan du se sendingen: