Brenden sikret 1-1 i positiv LSK-kamp

(Djurgården - Lillestrøm 1-1) Lillestrøm skapte mange sjanser og leverte lovende takter borte mot Djurgården. Erik Brenden sikret 1-1 med sin scoring i andre omgang.

Trener Jörgen Lennartsson var rimelig fornøyd etter at det endte uavgjort borte mot laget som i fjor ble nummer syv i Allsvenskan. Med enda bedre uttelling på de store sjansene hadde det fort blitt seier til Lillestrøm.

Både Arnór Smárason og Thomas Lehne Olsen var farlig frempå i første omgang. Aller nærmest var sistnevnte da han skjøt i stanga etter en corner like før pause. Men i stedet for 0-1 skulle det bli 1-0 noen minutter senere da Kevin Walker dukket opp på bakre stolpe og headet det gode innlegget i mål bak Marko Maric.

Simen Rafn, Raphael Ayagwa og Erik Brenden erstattet Mats Haakenstad, Frode Kippe og Kristoffer Ødemarksbakken før andre omgang. Brenden kom til to gode muligheter før han satte inn 1-1 etter at Simen Kind Mikalsen vant luftkampen etter et frispark fra Smárason.

De svenske kommentatorene trakk fram Tobias Salquist og Thomas Lehne Olsen som Lillestrøms beste, og Jörgen Lennartsson var ikke uenig i det.

- De var bra, absolutt. Vi fikk prøve litt ulike oppstillinger, så dette ble en fin test for oss, sa Lennartsson i sendingen som ble vist på Djurgårdens hjemmeside.

Mange Lillestrøm-supportere hadde tatt turen til det som var en godt besøkt treningskamp i Tele2 Arena. Neste test for LSK: Mot Björn Bergmann Sigurdarson og Rostov i Marbella søndag 17. februar.

Slik stilte LSK: Marko Maric - Mats Haakenstad (Simen Rafn i 45 min), Tobias Sahlquist, Frode Kippe (Raphael Ayagwa i 45 min), Simen Kind Mikalsen (Lars Ranger i 2 min) - Fredrik Krogstad (Charles Ezeh i 2 min), Sheriff Sinyan, Arnor Smárason - Daniel Gustavsson, Thomas Lehne Olsen (Ebiye Moses i 23 min), Kristoffer Ødemarksbakken (Erik Næsbak Brenden i 45 min).