Chris LSK-deksel

Christian (47) lanserer LSK-mobildeksel – og kjøper 200 billetter

Han vokste opp på Flateby i Enebakk, gikk på Lillestrøm videregående skole – og står bak en eventyrlig gründersuksess i Spania. Nå lanserer Christian Solli Nyborg (bildet) og Phonecases 3D unike mobildeksler i samarbeid med LSK. Samtidig kjøper han 200 billetter til Lillestrøm – HamKam.

Annonse:

I forbindelse med årets første seriekamp på Åråsen tirsdag 7. juli åpner vi nå salget av LSK-mobildeksler av høy kvalitet – utviklet av selskapet som er Christian Solli Nyborgs ferskeste gründervirksomhet.

- Dette er et veldig kult produkt som er utviklet i Sverige og har en unik 3D-teknologi. Vi har allerede gjort avtaler med blant andre Atletico Madrid, Valencia og Sevilla og flere skotske klubber, og jeg er veldig glad for at klubben min, Lillestrøm, er den første norske klubben vi har gjort en avtale med, sier Christian Solli Nyborg.

Nå kan du via denne lenken kjøpe mobildeksel med bilde av Tom Lund, Frode Kippe eller Thomas Lehne Olsen, eller bare LSK-logoen og ditt eget navn. En betydelig del av inntektene tilfaller LSK.

- Det skaper inntekter til klubben, samtidig som det er produkter av høy kvalitet som er blitt tatt veldig godt i mot av brukerne i Spania og Skottland. Etter hvert er ambisjonen at vi også skal ha med individuelle verdensstjerner innenfor musikk og idrett på laget, ikke bare fotballklubber, forteller den Barcelona-bosatte Flateby-mannen.

Her kan du bestille de splitter nye LSK-mobildekslene!

Han har bodd i Spania i mange år, og det var nettopp der han sammen med en studiekamerat startet det som nå er blitt landets fjerde største mobilselskap: MÁSmóvil. Ifølge Finansavisen er det nå i ferd med å bli solgt for rundt svimlende 55 milliarder kroner.

- Etter å ha bodd i flere land hoppet jeg av jobben jeg hadde i Ericsson for å starte som gründer. Alle sa jeg var gal som gjorde det, men sammen med en østerriker som jeg studerte med i Italia tok vi sats og begynte arbeidet i slutten av 2005. Vi brukte alle sparepengene våre, jobbet oss nesten i hjel – og holdt på å knekke nakken flere ganger underveis. Vi lanserste MÁSmóvil i 2008. Det gikk tregt i starten, og vi holdt på å gå konkurs flere ganger. Men vi bygde sten for sten, og lyktes etter hvert. Jeg solgte ut mesteparten av mine aksjer da selskapet ble lansert på Access-børsen, men sitter fortsatt med en liten aksjepost. Det er helt sjukt å tenke på at selskapet nå er verdt 55 milliarder kroner. Vi har gått fra å være en start-up til å bli blant de 35 viktigste selskapene i Spania, sier Christian Solli Nyborg.

- Men jeg har beina godt plantet på jorda. Jeg har de samme vennene som jeg bokste opp med på Flateby, og jeg kjører ikke rundt i en spesielt fin bil. Jeg kunne ha pensjonert meg, men nå har jeg startet to nye selskaper som jeg er majoritetseier i – og gløder sterkt for. Phonecases 3D er ett av dem, tillegger han.

Etter å ha bodd mange år i Spania er han blitt en svoren Barcelona-tilhenger, men LSK vil alltid ha en stor plass i romerikingens hjerte.

- Fatter’n tok meg med på Åråsen fra jeg var 6-7 år gammel. Jeg så mange matcher, og var stor fan av Tom Lund, selvfølgelig. Da jeg ble stor nok tok jeg etter hvert bussen inn alene. Jeg har veldig mange gode minner. Tom Sundby og Ståle Solbakken var også to spillere jeg så veldig opp til. Og jeg skjønner at vi var bortskjemte da mange klaget over at vi spilte kjedelig fotball da David Hay ledet LSK til seriegull i 1989, sier han og ler.

Samtidig som at mobildeksel-satsingen lanseres, velger Christian Solli Nyborg også å kjøpe 200 billetter til tirsdagens kamp mot HamKam – som en støtte til LSK. Dermed har vi nå solgt utrolige 6125 solgte billetter til kampen - selv om så godt som alle må nøye seg med å se den fra sofaen i det vi har kalt #SofaKampRekorden.

Les også: Ny supportergruppe mobiliserer før HamKam-kampen

- Det er nå Lillestrøm trenger støtte fra omgivelsene, etter å ha rykket ned og spiller på nivå to for første gang siden 1974. Det er nå klubben trenger et løft, og det er moro å hjelpe til litt – samtidig som vi lanserer dekslene som også vil sørge for at klubben får penger. Jeg vil oppfordre alle som kan til å bidra med støtte. Som jeg sa til Frode Kippe første gangen jeg pratet med ham: Fotballspillere har mye til felles med oss gründere. Du må bygge sten for sten. Du må ha stayerevne. Du må jobbe knallhardt, og tro på det du driver med. Det blir opp- og nedturer på veien, men du må ikke la deg knekke selv om du får et par smeller. Du lykkes som regel hvis du jobber i et bra team. Jeg håper og tror at det blir opprykk i år, sier gründeren som fyller 48 år på torsdag.

Her kan du lese mer om #SofaKampRekorden!

Annonse fra Eliteserien: