Ny supportergruppe åpner lommeboka - 5334 solgte billetter til nå

Custodes ønsker også å vise næringsliv og sponsorer at LSK-familien står samlet. Supportergruppen som ble stiftet i 2014 har nå gått sammen og kjøpt 300 billetter til #SOFAKAMPREKORD.

Annonse:

Selv uten sang, flagg og tifo på stadion ønsker gjengen bak Custodes å gjøre sitt for å pushe LSK frem til 3 poeng. Håpet er å også "pushe" vanlige folk og ikke minst næringsliv til å bidra med det de kan inn mot kampen.

Med 300 billetter kjøpt har nå det totale salget bikket 5300, noe som betyr at det er solgt 1000 billetter de siste fem timene. Daglig leder i Lillestrøm Sportsklubb, Robert Lauritsen, begynner å gå tom for superlativer når han blir bedt om å kommentere engasjementet til supporterene.

- For å være helt ærlig har jeg gåsehud på steder jeg ikke viste at man kunne få gåsehud. Det engasjement vi ser hos supporterene nå, det er virkelig helt enormt. For oss som klubb er det vanskelig å forklare hvor ufattelig viktig dette er, men vi håper å vise takknemmelighet gjennom det som skal skje på matta både i morgen, og i ukene som kommer. 

Lauritsen tør selv ikke å tippe hvor #SOFAKAMPREKORD-aksjonen vil ende, men tror at det er fortsatt billetter igjen å selge.

- I dag tror jeg samtlige på kontoret har like mye telefontid som Simon Mesfin har på Deadline-Day, og det tror jeg sier sitt. Det ringes til fjerne og nære, bedrifter og privatpersoner, unge og gamle. LSK-Familien viser virkelig muskler i dag!

Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 07.07. I tillegg vil en av de som vippser bli trukket ut til å få trivelig besøk i sin egen TV-stue: Arnór Smárason, som dessverre er skadet, tar med seg produkter fra LSK-Shop og heier lagkameratene fram i sofaen sammen med en av de som har kjøpt billett til 50 kroner. Forhåpentligvis blir det noen fine jubelscener som vi håper vi kan få lov til å filme.

La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og på sofaen. Bli med på å sette #sofakamprekord. For å kjøpe din sofabillett vippser du 50,- eller et selvalgt beløp til 1917. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Annonse fra Eliteserien: