Berg spår jevn og tett kamp

Henning Berg spår en langt jevnere kamp mellom Stabæk og Lillestrøm enn da han møtte Jörgen Lennartsson i serieåpningen i 2011. Da vant LSK 7-0 - med Berg som trener.

Annonse:

I fjor endte begge seriekampene med 3-2-seier til hjemmelaget. Stabæk-treneren, med fortid både som spiller og trener i Lillestrøm, tror nok en gang på en batalje der små marginer kommer til å avgjøre kveldens premiere på Nadderud.

Les også: Se bilder fra fredagens kick-off!

- Vi spilte et par tette kamper mot Lillestrøm i fjor. Jeg regner med at dette blir tett og jevnt også. Lillestrøm har forsterket seg gjennom vinteren, hentet litt mer rutine - og ser kanskje litt mer solide ut enn i fjor. Men det blir en jevn Eliteserie. Det er vanskelig å spå hvor både vi og Lillestrøm kommer til å ende, sier Henning Berg, som trente LSK i tre år fra høsten 2008 til høsten 2011.

Kun Frode Kippe er fortsatt aktiv Lillestrøm-spiller fra den tiden Berg var trener på Åråsen, og 49-åringen er mektig imponert over at den 41 år gamle midtstopperen fortsatt holder koken.

- Det er imponerende. Jeg må si det. En ting er motivasjonen, men at han fortsatt har kropp som tåler det... Det er kult. Han gjør en god jobb, og er «Mr. Lillestrøm». Jeg unner Frode alt godt - bortsett fra i kampene mot oss, sier Berg.

Les også: Her kan du sikre deg sesongkort på Folke-VIP'en!

- Det skal bli godt å komme i gang med Eliteserien. Jeg føler at vi har jobbet godt i vinter, og at vi er godt forberedt, sier Jörgen Lennartsson.

Bortefeltet er utsolgt, men det er mulig å kjøpe billetter på andre tribuneseksjoner på Nadderud.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

LSK blir miljø-ambassadør i 2019 - se video her:


Annonse fra Obos-ligaen: