LSK lanserer «Folke-VIP»: Bar Bjerkeland!

Savner du et samlingssted på Åråsen før, under og etter kamp? Der den gode fotballpraten blir dyrket sammen med gode venner og et glass med noe godt i? I år får du muligheten - med selveste Bård Bjerkeland som barsjef!

Annonse:

Den legendariske midtstopperen - som ble kåret til årets spiller av VG da LSK sist vant seriegullet for 30 år siden - stilte som servitør på årets første hjemmekamp mot Ranheim søndag 7. april. Bjerkeland skal få slippe å stå i baren på hver eneste hjemmekamp, men vil bli avlastet av andre gamle helter som garantert vil sette sitt preg på tida fram til dommeren blåser i fløyta ute på Åråsen-gresset...

Vi vet at mange har etterlyst et alternativt samlingssted til den finfine VIP-restauranten på DNB-tribunen (den nyeste langsiden). Nå tar vi sats og lanserer «Folke-VIP'en» på Perrongen i andre etasje på den gamle hovedtribunen.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Tidligere LSK-spillere vil være en sentral del av konseptet som vi håper og tror vil gi publikum en enda bedre Åråsen-opplevelse. Vi åpner dørene en time før kampstart, og vil også holde åpent i pausen - og en liten periode etter kamp.

Over 40 personer har kjøpt sesongkort på Fotball-Norges billigste VIP-konsept. For 2000 kroner får du tilgang til «Folke-VIP'en» til samtlige hjemmekamper i Eliteserien. Det inkluderer gratis pølser, is og kaffe. Du får også muligheten til å kjøpe øl og vin og brus til hyggelige priser. Det er også mulig å kjøpe tilgang til enkeltkamper for 200 kroner per kamp.

Interessert? Send i så fall mail til [email protected]

Her kan du se video om «Folke-VIP'en» med Bård Bjerkeland og is-leverandør Kenneth Krogh:


 

Annonse fra Obos-ligaen: