LSK lanserer «Folke-VIP»: Bar Bjerkeland!

Savner du et samlingssted på Åråsen før, under og etter kamp? Der den gode fotballpraten blir dyrket sammen med gode venner og et glass med noe godt i? I år får du muligheten - med selveste Bård Bjerkeland som barsjef!

Annonse:

Den legendariske midtstopperen - som ble kåret til årets spiller av VG da LSK sist vant seriegullet for 30 år siden - stiller som servitør på årets første hjemmekamp mot Ranheim søndag 7. april. Bjerkeland skal få slippe å stå i baren på hver eneste hjemmekamp, men vil bli avlastet av andre gamle helter som garantert vil sette sitt preg på tida fram til dommeren blåser i fløyta ute på Åråsen-gresset...

Vi vet at mange har etterlyst et alternativt samlingssted til den finfine VIP-restauranten på DNB-tribunen (den nyeste langsiden). Nå tar vi sats og lanserer «Folke-VIP'en» på Perrongen i andre etasje på den gamle hovedtribunen.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Tidligere LSK-spillere vil være en sentral del av konseptet som vi håper og tror vil gi publikum en enda bedre Åråsen-opplevelse. Vi åpner dørene en og halv time før kampstart, og vil også holde åpent i pausen - og en liten periode etter kamp.

For å kunne gjennomføre opplegget i 2019 er vi avhengig av at minst 40 personer kjøper sesongkort på «Folke-VIP'en». Prisen vil være 2000 kroner for hele sesongen. Da er gratis pølser og annen enkel bevertning inkludert. I tillegg vil det bli arrangert quiz og annen underholdning. Det du ønsker å ha i glasset må du betale for, men til en hyggelig pris.

Kunne dette vært interessant for deg og dine venner? I så fall kan du registrere deg her!

For at dette konseptet skal bli en realitet i 2019 må minst 40 deltagere melde seg på innen 31. mars. Hvis du ikke er til stede på en kamp eller to i løpet av sesongen, kan du fint låne bort adgangen til en venn.

Her forteller mangeårig LSK-leder Svein Skoglunn hva det å gå på Åråsen har betydd - og betyr - for ham:


Annonse fra Eliteserien: