Sandberg showet - Kippe fikk stående applaus

Erik Tobias Sandberg (19) stjal showet da årets spillerstall - i de splitter nye draktene - ble presentert på fredagens kick-off.

Annonse:

Lillestrømlingen danset seg ut på scenen og så ut til å være særdeles scenevant i Teatersalen på Lillestrøm Kultursenter. Spillerne hadde valgt seg ut hver sin sang som ble spilt over anlegget da de entret scenen - til stor jubel fra de mange fremmøtte.

Og selv om Sandberg nok fikk fram flest smil, så var det kaptein Frode Kippe som mottok den største applausen. Forsvarskjempen fylte 41 år i januar, men gyver løs på nok en sesong i LSK-drakta. Da Kippe kom ut på scenen som sistemann ble han møtt med ellevill jubel og stående applaus.

Les også: Åpen trening på Åråsen søndag klokka 11.30

Også trener Hege Riise og kaptein Ingrid Moe Wold var på scenen - selv om LSK Kvinner dro til Vestlandet tidlig lørdag morgen for å møte Avaldsnes (kampen endte 1-1). Daglig leder i Handelens Miljøfond, Rasmus Hansson, var også til stede for å prate om den hyggelige nyheten at Lillestrøm Sportsklubb som eneste idrettslag har fått støtte fra fondet i 2019.

Her kan du lese mer om rollen LSK skal ha som miljø-ambassadør!

Annonse fra Eliteserien: