Bank i Bordet: Knudsen og Edh om vennskapet, akademiet og LSK-suksessen

I episode to av podcasten «Bank i Bordet» - som er et samarbeid mellom DnB og LSK - er Magnus Knudsen (21) og Eskil Edh (19) gjester. Begge har gått veien gjennom akademiet til å bli fremtredende spillere på A-laget, og her gir de lytterne et innblikk i reisen de har vært gjennom.

Annonse:

I den første utgaven var Ivar Hoff gjest, og nå er oppfølgeren her med to av de unge spillerne som har begeistret LSK-tilhengerne denne sesongen.

Sjekk ut episoden med Knudsen og Edh på Spotify her!

Blant annet forteller Magnus Knudsen om det han selv mener var en vanvittig overprestering på de første treningene med A-laget i februar 2018.

STORTALENT: Eskil Edh har ennå ikke fylt 20 år, men er allerede blitt en nøkkelspiller i LSK. Foto: FRANCK BJAANES
STORTALENT: Eskil Edh har ennå ikke fylt 20 år, men er allerede blitt en nøkkelspiller i LSK. Foto: FRANCK BJAANES

Eskil Edh er også innom den rakettlignende utviklingen han hadde etter å ha vært skadet i halvannet år fram til sommeren 2020.

Og vi er selvsagt også innom den fantastiske kampen mot Rosenborg sist søndag - der Knudsen ble kåret til banens beste spiller og avsluttet ballet med 3-1-scoringen i sluttminuttene foran Kanari-Fansen og over 10 000 tilskuere på Åråsen.

Les også: Drømmekveld for Knudsen og LSK: Banket RBK!

Magnus Knudsen og Eskil Edh er for øvrig gode venner også utenfor banen, og det gode kameratskapet generelt i LSK-garderoben mener de begge er avgjørende for suksessen til Eliteseriens serieleder.

- Vi er en stor kompisgjeng, og da er det lettere å prestere, sier Magnus Knudsen.

Du kan også høre «Bank i Bordet» i Podkaster-appen.

Her kan du høre podcasten på Buzzsprout!

Se høydepunktene fra Lillestrøm - Rosenborg her:


Annonse fra Eliteserien: