Drømmekveld for Knudsen og LSK: Banket RBK 3-1!

(Lillestrøm - Rosenborg 3-1) Etter 87 minutter punkterte Magnus Knudsen kampen mot Rosenborg med sin 3-1-scoring, og elleville jubelscener utspant seg både ute på gresset og på tribunen. Se høydepunktene fra seieren over RBK her!

Rosenborg tok ledelsen ved Stefanio Veccia etter 19 minutter på det som faktisk var det første baklengsmålet i Eliteserien på Åråsen denne sesongen.

Men etter en drøy halvtime tok Åråsen fyr: Ifeanyi Mathew fikk drømmetreff fra over 20 meter og banket inn utligningen. Derfra og ut var LSK best, og seks minutter senere fikset Vetle Dragsnes 2-1 med et helfrekt hælspark.

Og da Magnus Knudsen - som spilte en strålende kamp på midtbanen - skjøt inn 3-1 var det dønn i orden. For tredje gang på rad vant Lillestrøm over Rosenborg, denne gang foran 10 229 tilskuere. Dermed fortsatt serieledelse og 27 poeng etter 11 seriekamper.