DnB og LSK med ny podcast: Hoff-historien fra fire piggdekk til tidenes Åråsen-kveld

Da Ivar Hoff var 22 år ble han leder i LSK, og begynte å hente spillere med fire piggdekk som betaling. Over 50 år senere fikk Lillestrøm-legenden oppleve det han beskriver som tidenes beste stemning på Åråsen. I podcasten «Bank i bordet» - som er et samarbeid mellom DnB og LSK - tar Hoff deg gjennom sin reise i klubben som leder Eliteserien.

Annonse:

- Vi så på muligheten for å aktivisere sponsoratet vårt med LSK på en litt annen måte enn vi har gjort tidligere, og da dukket ideen om en podcast opp. I «Bank i bordet» ønsker vi å invitere relevante gjester der vi kan touche innom temaer som forhåpentligvis er av interesse for alle som er glade i fotball og LSK, sier Marius Fjeld, banksjef i DnB Lillestrøm.

Sjekk ut «Bank i bordet» her!

En som definitivt er glad i både fotball og LSK er Ivar Hoff. 74-åringen har vært tett på klubben i over 50 år gjennom sine mange ulike roller, og var for oss en naturlig første gjest i «Bank i bordet»-podcasten. 

Han ble hentet til LSK som spiller i 1970, men en skade gjorde at han i stedet ble sportslig leder i en alder av 22 år. Med Tom Lund på banen og offensive og banebrytende ledere ble LSK noen år senere best i Norge.

Nå er Lillestrøm tilbake på toppen av Eliteserie-tabellen, og for Ivar Hoff ble forrige hjemmekamp mot Vålerenga en helt spesiell opplevelse.

- Den opplevelsen jeg hadde der har jeg aldri opplevd før på Åråsen. Hele stadion jublet, hele stadion heiet, hele stadion sang, forteller en rørt Ivar Hoff i podcastens første episode.

Førstkommende søndag håper han på nok en opptur når Rosenborg kommer på besøk.

- Det å være ubeseiret etter en tredjedel av serien... Jeg kan nesten ikke fatte det, sier Hoff, som i løpet av den 48 minutter lange episoden byr på mange artige og interessante historier.

Her kan du høre podcasten på Spotify!

Annonse fra Eliteserien: