Bakke før Haugesund: Trigges av publikum på tribunen

Geir Bakke gleder seg stort over at det endelig er dags for et visst antall tilskuere når Haugesund kommer til Åråsen på søndag.

Annonse:

- Det blir ålreit å høre litt mennesker igjen. De 200 som var her i fjor ga bra lyd fra seg. Nå blir det tre ganger så bra, sier Geir Bakke.

Både han og spillerne er setter stor pris på at det blir 600 tilskuere mot Haugesund. Et lag som de siste årene har etablert seg som en solid Eliteserie-aktør.

- Det er et lag som har abc'en sin i orden. De jobber hardt, har gode avstander mellom lagdelene og er veldig gjennombruddshissige når de har muligheten. Et solid Eliteserie-lag som det skal bli artig å bryne seg mot, sier Geir Bakke.

Les også: Ruben trente, Fredrik så på - begge håper på LSK-comeback

LSK-treneren kan også glede seg over at Ruben Gabrielsen har vært med og økt treningskvaliteten denne uken. I går var også Fredrik Gulbrandsen innom for å se gamleklubben trene. 

- Det er gutter som har et hjerte for klubben og som er innom for å kjenne på atmosfæren i ferien sin. De har vel begge ymtet frempå om at de har lyst til å komme tilbake igjen også. Ikke for å avslutte karrieren, men for å ha en perfekt avrunding på karrieren. Det hadde vært veldig positivt om en eller begge hadde endt opp her ute en dag, sier Geir Bakke og titter ut på Åråsen-gresset.

- Vi holder kontakt med Ruben og Fredrik. De er veldig glade i klubben, så får vi se når tiden er inne for at de kommer tilbake, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Info om billetter og trekning

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: