5000 billetter passert - slik sikrer du deg plass

Tirsdag ettermiddag rundet vi 5000 tilskuere til onsdagens kvalifiseringskamp mot Start. Fortsatt er det mulig for LSK-supportere å sikre seg gratisbilletter - takket være generalsponsor DNB.

Annonse:

Tirsdag er det mulig for Lillestrøm-tilhengere å hente ut billett på Åråsen fram til klokka 19.00. Publikum kan henvende seg til arrangementssjef Truls Lühr Olsen i klubblokalene i andre etasje.

På kampdagen er det mulig å hente billett mellom klokka 09.00 og 15.00. Billettlukene åpner klokka 17.00, og alle som møter opp med LSK-supportereffekter kan da få utdelt sin billett ved personlig oppmøte.

Les også: DNB gir gratisbilletter til LSK-tilhengere mot Start

Tirsdag ettermiddag var det få billetter igjen ute hos våre samarbeidspartnere, og det vil ikke bli kjørt ut flere. De som ønsker plass på Kanari-feltet må fremvise medlemskap i Kanari-Fansen eller Lillestrøm Sportsklubb.

Viktig beskjed til sesongkortinnehavere: Du vil ha tilgang til din faste plass på Åråsen også til onsdagens kamp mot Start. Husk adgangsbevis.

Dørene på Åråsen åpner klokka 18.00 onsdag. Avspark er 19.00. Med seier 1-0 - eller mer - er Lillestrøm sikret plass i Eliteserien i 2020.

Les også: Hyggelige VIP-tilbud til Start-kampen

Se video-intervju med Tom Nordlie foran hjemmekampen mot Start:


Annonse fra Obos-ligaen: