DNB gir gratisbilletter til LSK-supporterne mot Start

Hovedsponsor DNB gjør det igjen: Nå inviteres LSK-supporterne til å se kvalifiseringskampen mot Start på Åråsen onsdag 11. desember – helt gratis. LSKs Robert Lauritsen og DNBs Kenneth Andersson (bildet) tror Åråsen-publikummet kan bli helt avgjørende.

Annonse:

- Vi setter utrolig stor pris på denne håndsrekningen fra vår hovedsponsor. Nok en gang bidrar DNB til at vi skal kunne fylle Åråsen Stadion med flest mulig tilskuere under det som blir årets viktigste kamp. Det handler om å overleve i Eliteserien, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Her kan du kjøpe vanlig billett til Lillestrøm - Start!

- Det aller viktigste med dette tiltaket fra DNB, er at det bidrar til å fylle stadion. Det er utrolig viktig med et entusiastisk hjemmepublikum – som på mange måter blir lagets 12. spiller – i en slik kamp. Det kan bli helt avgjørende i kampen om å berge plassen i Eliteserien, som både sportslig og økonomisk vil bety utrolig mye for klubben, sier Lauritsen.

Han håper at så mange romerikinger som mulig sikrer seg gratisbilletter og heier frem LSK til fornyet kontrakt i toppdivisjonen onsdag 11. desember. Avspark er klokka 19.00.

- Som klubbens hovedsponsor føler vi nå et spesielt ansvar for å hjelpe LSK til fornyet kontrakt i Eliteserien. LSK hører hjemme på øverste nivå i norsk fotball, slik de har gjort de siste 45 årene. Da må vi gjøre det vi kan for at hele Romerike kommer seg på kamp. Hvis vårt bidrag kan bidra til at LSK sikrer plassen i Eliteserien, er kostnadene ved dette vel verdt pengene, sier regionbanksjef i DNB, Kenneth Andersson, som understreker at det er viktig at alle som henter gratisbilletter faktisk benytter seg av billettene og bidrar til å heie LSK frem til seier og fornyet kontrakt.

I tillegg til gratisbillettene fra DNB har LSK også besluttet at alle som har sesongkort, og alle som har hatt faste billetter som del av sine sponsoravtaler, også kan benytte disse under kvalik-kampen hjemme mot Start - uten å måtte betale ekstra for dette. 

Alle som ønsker å benytte seg av tilbudet fra DNB må huske på at det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder, og at det kun er fire billetter per person. Dette for å forhindre at noen henter mange billetter, men bare benytter seg av noen få av disse på kampdagen. Hensikten er jo å fylle Åråsen med flest mulig LSK-supportere som kan bidra til å heie laget frem til seier og fornyet kontrakt.

PS! Alle med sesongkort kan bruke det som billett i kampen mot Start på Åråsen onsdag 11. desember.

Gratisbilletter kan hentes på Åråsen fram til klokka 19.00 tirsdag 10. desember, og mellom klokka 09.00 og 15.00 onsdag 11. desember. På kampdagen åpner billettlukene klokka 17.00. Da vil kun publikummere med LSK-supportereffekter få utdelt billett. 

Annonse fra Obos-ligaen: