Hyggelige VIP-tilbud til Start-kampen

Lyst til å oppleve årets siste fotballkamp på et av våre VIP-konsepter? Mot Start onsdag 11. desember byr vi på rabatterte priser.

Annonse:

Av kapasitetshensyn er Folke-VIP'en i Perrongen-lokalet på den gamle hovedtribunen stengt under kvalifiseringskampen, men de tradisjonelle VIP-konseptene er tilgjengelige - til hyggelige priser.

VIP-Restaurant:

Dette inkluderer billett på VIP-tribunen og servering av lasagne, pluss dessert og 2 stk valgfrie alkoholfrie drikker per person i restauranten. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris per person: Kr 800,- + mva

M-Tapas:

Dette inkluderer billett på VIP-tribunen og så mye tapas du orker før kamp og 2 stk valgfri alkoholfrie drikker per person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris per person: Kr 800,- + mva

Kippes-Corner:

Dette inkluderer billett på VIP-tribunen og så mye pølse og pizza du orker før kamp og 2 stk valgfrie alkoholfrie drikker per person. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris per person: Kr 500,- + mva

Losje

Vår losje har plass til 18 personer og ønsker du å leie en slik, kan denne benyttes før kampen til for eksempel møtevirksomhet. Dette inkluderer billett og servering av lasagne og dessert og 2 stk valgfrie alkoholfrie drikker per person i losjen. Utover dette selges det mineralvann og øl, mens kaffe er gratis.

Pris for 18 personer: Kr 15 000,- + mva

Ønsker du å kjøpe billett til noen av våre VIP-konsepter? Ta kontakt med daglig leder Robert Lauritsen på [email protected] eller 907 75 186.

Se intervju med Frode Kippe før returkampen mot Start:


Annonse fra Obos-ligaen: