Ny draktsponsor: Økland skal vokse med LSK-partnerskap

Advokatfirmaet Økland er i voldsom vekst – og nå blir partnerskapet med LSK en viktig brikke for å ta opp kampen med de største selskapene i Oslo.

Annonse:

I går ble samarbeidsavtalen med LSK underskrevet i de flotte Økland-lokalene i Lillestrøm sentrum. Daglig leder Audun Bollerud, styreleder Vegard Øien og partner Tom Carsten Troberg ser store muligheter med sponsoratet som i første omgang strekker seg ut 2020, og som sørger for at Økland-logoen inntar skulder-plassen på drakta.

Her kan du lese mer om advokatfirmaet Økland!

- Akkurat som LSK er vi størst og best på Romerike. Og akkurat som LSK har vi ambisjoner utover Romerike. Vi ønsker å befeste posisjonen vår her, samtidig som vi ønsker å bli større nasjonalt. Denne avtalen blir et viktig virkemiddel for at vi skal klare det, sier Audun Bollerud.

- Vi var på drakta høsten 2017 og fikk med oss cupfinalen – som var en fantastisk opplevelse. Vi har hele tiden sett på muligheter for å utvikle samarbeidet, og jeg synes det er veldig morsomt at vi nå tar skrittet helt ut. Som draktsponsor går du også litt utenfor A-laget. Vi er ikke bare opptatt av det som skjer på Åråsen. Vi er opptatt av alle lagene i klubben, rekrutteringen og fremtiden. Hvis samarbeidet fortsetter like bra som det har startet, så blir dette vellykket, sier Tom Carsten Troberg.

- Vi har vært med noen år, og ser at vi har hatt stort utbytte av det. Det er spennende at vi nå tar et større steg og øker sponsoratet. Nå får vi mer synlighet, kommer oss mer ut og får større muligheter til å vise oss fram – også i bredden. Vi har stor tro på dette, sier styreleder Vegard Øien.

Firmaet har hatt en omfattende vekst de siste ti årene, og har store ambisjoner om ytterligere vekst i fremtiden.

- Vi satser på å konkurrere med de store Oslo-firmaene i løpet av relativt kort tid. Nå er vi 30-35 advokater fordelt på kontorene i Eidsvold, Sørumsand, Oslo og her på hovedkontoret i Lillestrøm. Med det fundamentet vi har nå, er det ikke langt igjen før vi klarer å konkurrere med de største i Oslo, sier Bollerud.

Les også: Ødemarksbakken og Rafn leverte på sesongkort-dugnad

Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, er svært glad for at det femårige samarbeidet med Økland nå løftes opp på et nytt og høyere nivå.

- For oss er det fantastisk bra å få med Økland på skulderen på drakta. De er størst her på Romerike, og er en solid merkevare som står godt til våre verdier. De ser alt det positive som skjer i LSK for tida, både i utviklingsavdelingen ledet av Toni Ordinas og på A-laget ledet av Jörgen Lennartsson. Vi skal gjøre Økland mest mulig kjent gjennom denne avtalen, sier Lauritsen.

- Internt er det også stor begeistring for at vi tar denne posisjonen. Mange ansatte setter pris på å gå på Lillestrøm-kamper, og vi har vært flinke til å benytte oss av aktivitetene og mulighetene i LSKs sponsornettverk. Nå kommer vi også til å bruke Åråsen som en arena for kundene våre, sier Bollerud.

- Jeg har vært på Åråsen siden jeg var liten gutt, og det er en helt spesiell opplevelse. Spesielt kampene mot Vålerenga. Vi gleder oss stort til årets sesong, og tror på et godt år for LSK, sier Tom Carsten Troberg.

- Vi synes det er ekstra morsomt at hele organisasjonen i Økland er så entusiastiske på vegne av samarbeidet med Lillestrøm Sportsklubb, sier Robert Lauritsen.

Fra før er generalpartner DNB på plass på den deilige LSK-drakta. De neste dagene vil vi presentere resten av samarbeidspartnerne som får synlighet på drakt, shorts og strømper. 2019-drakta vil i sin i helhet bli presentert på vårt felles kick-off med LSK Kvinner fredag 29. mars på Lillestrøm Kultursenter.

Her kan du kjøpe billett til årets kick-off (LSK- og KFL-medlemmer kan bruke kode LSK1)!

Annonse fra Eliteserien: