Leverte på sesongkort-dugnad: - Vi trenger flere folk på Åråsen

Kristoffer Ødemarksbakken (23) og Simen Rafn (27) blør både for drakta og billettinntektene - og gikk løs på oppgaven som sesongkort-selgere med en imponerende glød.

Annonse:

- Vi trenger flere folk på Åråsen, så da må vi rett og slett bare ringe, sier Ødemarksbakken.

Maura-gutten leverte særdeles bra som telefonselger, og solgte to sesongkort på første forsøk. Også Simen Rafn gikk løs på oppgaven med en herlig holdning.

- Spennende. Jeg tenker jobb etter karrieren, og vil prøve å vise meg fram fra en god side, sier Rafn - som blant annet ringte sin nærmeste nabo for å få ham som fastkunde på Åråsen i 2019.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

En annen som ble oppringt av LSK-backen var redaksjonssjefen for innholdsutvikling i NRK Nyheter, Håkon Moslet.

- Har jeg ikke fornyet sesongkortet? Jo, jeg har det? sa Moslet.

Ved en nærmere sjekk viste det seg at journalisten og den mangeårige LSK-supporteren hadde rett. Allerede i desember fornyet han sesongkortet - gjennom en kompis som hadde kjøpt flere i samme slengen.

Med under to uker til seriestarten merket både Ødemarksbakken og Rafn at publikum er i ferd med å komme i ordentlig fotballmodus. Responsen fra de aller fleste var svært positiv, og et solid antall av de som ble oppringt ønsket å fornye sesongkortet. Nå nærmer vi oss 3000 solgte sesongkort på Åråsen i 2019.

- Jeg gleder meg veldig til sesongstart, sa Håkon Moslet.

- Det gjør vi også, sa Simen Rafn.

Også supportere, styremedlemmer og ansatte var med på mandagens ringerunde. Her kan du se video av sesongkort-dugnaden:


Annonse fra Obos-ligaen: