Ylldren Ibrahimaj klar for LSK: - Jeg gleder meg veldig

Velkommen til Lillestrøm, Ylldren Ibrahimaj! 26-åringen signerte i dag tidlig på en treårskontrakt med Lillestrøm, og er svært sulten på suksess med sin nye klubb.

Annonse:

Kantspilleren fra Arendal - som ble norgesmester med Viking i 2019 - kommer fra den russiske toppserieklubben Ural Jekaterinburg. Ibrahimaj har skrevet under på en kontrakt med LSK ut 2024 og vil spille i draktnummer 20.

- Jeg var på treningsleir da jeg fikk vite om interessen fra Lillestrøm. Det var veldig spennende for min del. Etter den første praten med Lillestrøm, ble interessen bare styrket. Et veldig spennende prosjekt å bli en del av. Jeg er glad for å være her, sier Ylldren Ibrahimaj.

- Ylldren er en veldig fin spiller å få inn til i klubben. Han har tidligere vist at han holder godt Eliteserie-nivå, og vi tok kontakt da vi fikk vite at han ville hjem fra Russland. Han viser en stor sult for å komme ordentlig i gang igjen, og vi håper at han skal bli en viktig bidragsyter for LSK i årene som kommer, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Oppholdet i Russland ble ikke helt som forventet, men det er ikke alltid det blir slik. Nå ser jeg fremover og fokuserer på Lillestrøm. Jeg er glad for at jeg har fått med meg opplevelsen og erfaringen i Russland, sier Ibrahimaj.

Han debuterte i ung alder for barndomsklubben Arendal før han ble hentet til Mjøndalen og solgt til Viking kort tid etterpå. 26-åringen ble født på julaften i 1995, like etter at foreldrene hadde ankommet Norge etter å ha flyktet fra krigen i Kosovo. 

Den offensive spilleren - som også har vært innom landslaget til Kosovo - kan bekle flere roller, men er først og fremst hentet som kantspiller.

- Jeg har jo spilt på Åråsen før, og jeg gleder meg veldig til å ha supporterne her i ryggen, sier Ibrahimaj. 

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

- Ylldren er en morsom og underholdende spiller å se på. Han gir mye av seg selv, og har evnen til å skape ubalanse hos motstanderen - samtidig som han gjør grovjobben uten ball og i press-spillet. Han vil tilføre oss bra med kompetanse, sier Simon Mesfin.

Han er svært fornøyd med at LSK vant kampen om 26-åringens signatur.

- Flere klubber har vært på banen, så vi er veldig glade for at han valgte å spille for oss. Det er en veldig motivert spiller som kommer hit for å styrke oss. Han kan bekle flere av de offensive posisjonene, men er i utgangspunktet kantspiller. Sterk i mellomrommet og med en god evne til å produsere målpoeng, beskriver sportssjefen.

Les også: Akor Adams scoret to mål i sin første LSK-kamp

I går hentet LSK den islandske spissen Holmbert Fridjonsson, og dermed begynner troppen å bli meget slagkraftig med under to måneder til seriestart. Nå er det en sentral midtbanespiller som er hovedfokuset fram til overgangsvinduet stenger.

- Vi jobber fortsatt med å få på plass en erstatter for Magnus Knudsen, sier Simon Mesfin.

Vi ønsker Ylldren Ibrahimaj velkommen til Lillestrøm!


Annonse fra Eliteserien: