- Virket nesten litt paralyserte

Åpningskampen i Eliteserie-combacket ble ikke som spillere og trenere hadde håpet på.

Annonse:

- Vi virket nesten litt paralyserte, og det virket som om det gikk litt sakte i bollen i perioder. Rutinerte Godset-spillere utnyttet det til de grader, sier trener Geir Bakke om åpningsminuttene på kampen.

- Den dårlige starten ødela fryktelig mye. Men jeg synes vi er svake i dag,dessverre. Litt høye skuldre og det så ut som om alvoret tok oss litt mye. Vi tør ikke by på oss selv, sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: Felt av marerittstart mot Godset

Den siste timen var LSK best, men klarte aldri å ta igjen hjemmelagets ledelse - selv om det blant annet ble skapt en hel haug cornere.

- Vi ble tatt litt på senga i starten. Det virket ikke som om vi var klare for det som kom. Vi spiller en bedre andre omgang, men vi er ikke skarpe nok på den siste tredjedelen, sier Lars Ranger - kanskje den som skapte mest offensivt mot Strømsgodset.

- Vi tar tak i matchen igjen og kommer oss inn i den. Vi skaper en del dødballer, men så handler det om kvalitet også på dødballene. Vi må treffe der vi skal treffe. Når alt blir på rundt 80 prosent, så får du ikke betalt. Nå må vi bruke uka godt. Riste av oss at vi har fått oss en karamell i dag, så må vi være klare når vi møter Viking. Hevngjerrige, revansjesugne og uredde, sier Bakke.

Se video-intervju med Geir Bakke:


Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Se video-intervju med Lars Ranger:


Annonse fra Eliteserien: