Felt av marerittstart mot Godset

(Strømsgodset - Lillestrøm 3-1) Et noe passivt LSK ble hardt straffet for en svak innledning på seriepremieren i Drammen. Deriblant et tvilsomt straffespark.

Annonse:

Lillestrøm var best den siste timen i Drammen, men da sto det dessverre allerede 2-0 til hjemmelaget.

Ledermålet kom allerede etter seks minutter da Moses Mawa headet via Igoh Ogbu og i mål. Etter 17 minutter doblet Godsets Herman Stengel ledelsen på et tvilsomt straffespark. For det så ut som at Fred Friday mer eller mindre konstruerte situasjonen som endte med at han gikk i bakken i duell med Philip Slørdahl.

Utover i kampen var LSK det førende laget, ikke minst anført av en offensivt god Lars Ranger. Men det ble mye nesten - og veldig mange cornere.

Først på den tolvte corneren skulle det lykkes: Igoh Ogbu kjempet seg til værs og headet inn reduseringen.

Lillestrøm trykket voldsomt på etter midtstopperens scoring - uten å få det som hadde vært en fortjent utligning. I stedet kontret Strømsgodset og Fred Friday inn 3-1 i sluttminuttene.

Surt - men vi skal reise oss. Neste oppgave: Viking på Åråsen 24. mai.