Vil avslutte med stil: - Skal gjøre alt vi kan for å plukke flere poeng

Selv om det må et lite mirakel til om LSK skulle ta medalje nå, så er både trenere og spillere svært opptatt av at laget skal avslutte med stil i de to siste kampene.

Annonse:

Før søndagens bortekamp mot Aalesund røper også Geir Bakke at det kan bli aktuelt å røre litt i gryta - og teste ut nye ting. En ting er i hvert fall sikkert: Espen Garnås må stå over med fire gule kort, og må erstattes.

Les også: Fredrik Vestgård ny keepertrener i LSK

PRØVESPILL: Svenske Noah Alexandersson har vært god for Moss i år. Denne uken har han trent med LSK.
PRØVESPILL: Svenske Noah Alexandersson har vært god for Moss i år. Denne uken har han trent med LSK.

- Vi drar til Aalesund for å gjøre alt i vår makt for å vinne. Slaget er ikke tapt, selv om det skal ganske mye til for at vi skal klatre på tabellen. Men vi skal gjøre alt vi kan for å plukke flere poeng. Så er vi en posisjon hvor vi får trent inn litt ulike varianter. Kanskje gjøre ting litt annerledes. Vi får se. Vi har noen valgmuligheter, men vi har ikke helt bestemt oss ennå, sier Geir Bakke.

- Vi har plukket for lite poeng i den siste tredjedelen av sesongen. Det er vi litt skuffet over. Men vi er ikke ferdig med sesongen, tillegger Lillestrøm-treneren.

Denne uken har for øvrig to unge spillere vist seg fram på LSK-trening. Moss-spilleren Noah Alexandersson (21), sønn av den mangeårige svenske landslagsspilleren Nicklas, og Ljungkile-keeper Kees Sims (19) fra New Zealand.

Martin Bergum og Philip Slørdahl er også tilbake på Åråsen etter å ha blitt lånt ut til henholdsvis Ull/Kisa og Sogndal. Se video-intervju med Martin Bergum lengre ned på siden!

Her kan du kjøpe billetter på bortefeltet på Aalesund - Lillestrøm søndag 6. november!

Se video-intervju med Geir Bakke:


Se video-intervju med Martin Bergum:


Annonse fra Eliteserien: