Fredrik Vestgård ny keepertrener i LSK

Fredrik Vestgård (33) er ansatt som ny keepertrener i LSK fra og med 1. januar. Maura-mannen kommer fra Ull/Kisa - der han har jobbet siden 2010.

Annonse:

Vestgård, som de siste årene har vært både keepertrener og sportslig administrator i Ull/Kisa, erstatter NFF-klare Jon Knudsen - og har signert på en treårskontrakt.

Les også: Knudsen ny keepertrener for kvinnelandslaget

- Jeg har hatt mange fine år i Ull/Kisa, men jeg føler at tidspunktet er riktig nå for en ny og større utfordring. Det er stort for en romeriking å få jobbe i fotball-lokomotivet på Romerike, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med hele teamet, sier Vestgård.

- Vi er meget fornøyd med å få på plass Fredrik som ny keepertrener. Det er trist å miste Jon, som har takket ja til å jobbe for NFF fra 1. januar, men nå har vi funnet en solid erstatter - som også er lokal. Fredrik har bra kompetanse og er villig til å legge ned alt som skal til for å gjøre LSK bedre. Han er en entusiastisk, engasjert og hardtarbeidende keepertrener, og vi har hatt en god prosess internt før vi bestemte oss, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Vi synes også det er bra at vi fortsetter å bygge teamet med lokal forankring, noe vi ser på som en styrke for en klubb som Lillestrøm, tillegger han.

Fredrik Vestgård gleder seg voldsomt til å begynne i LSK.

- Jon har sin bakgrunn som toppkeeper, mens jeg har mer gått den harde veien - og begynte helt på bunn som keepertrener i Ull/Kisa da det var fire 2. divisjonsavdelinger tilbake i 2010. Forhåpentligvis kan jeg komme inn med litt andre perspektiver. Jeg har ok peiling og kontroll på teknologien, og er en ganske verbal og aktiv fyr på treningsfeltet som liker at det smeller litt i ny og ne.

- Du ble populært kalt «Biffen» i Ull/Kisa. Hva skal vi kalle deg her?

- Jeg lever veldig, veldig fint med «Biffen». Det var vel noen av de gamle LSK-spillerne i Ull/Kisa i sin tid - Anders Eriksen, Harald Hauge, Eirik Soltvedt og den gjengen der som fant på det. Jeg var vel en litt fyldig kar den gangen. Jeg kjører lav-karbo og er slankere nå, men Biffen lever.

Se video-intervju med vår nye keepertrener:


Annonse fra Eliteserien: