Viken Cargo ny LSK-partner

Det er en stor glede å ønske Viken Cargo velkommen som ny LSK-partner. Transportbedriften gleder seg til å bli bedre kjent med nettverkets 170 bedrifter.

Annonse:

- Hovedgrunnen til at vi har gått inn som LSK-partner, er at alle i Viken Cargo AS har tilknytning til LSK da vi alle er romerikinger. Vi ønsker å ta del i den største klubben i vårt området, og den businesskulturen LSK har opparbeidet seg over årene. Vi ser på dette som en plattform til å nå ut til enda flere, og knytte sterkere bånd til industrien på Romerike, forteller transport og logistikk sjef Martin Bakke.

Viken Cargo leverer transporttjenester av alle slag. De to siste årene har de spesialisert seg på krantjenester opp mot byggevareindustrien og entreprenører. De transporterer alt fra materialpakker til containere. Bli bedre kjent med Viken Cargo her.

- Målsetningen våres for dette samarbeidet er å profilere oss mer på markedet på Romerike og da spesielt mot entreprenører og transportører. Vi ser på LSK-nettverket som en strålende mulighet for å knytte kontakt med mennesker og firmaer av alle slag på Romerike. Vi ser selvfølgelig for oss at LSK business Club skal hjelpe oss å komme i mål her ved å hjelpe oss med å knytte nye kontaktnettverk, sier Martin Bakke.

LSKs daglig leder Robert Lauritsen glad for at Viken Cargo har gått inn som sølvpartner.

- Vi er takknemlig for at nok en bedrift blir samarbeidspartner av klubben. Dette viser at nettverket vårt fungerer på en god måte, og er attraktive for bedrifter i regionen. Vi gleder oss til samarbeidet, sier Lauritsen.

Vil din bedrift også bli en del av Romerikes beste møteplass?

Se video fra sponsorturen til Lillehammer i fjor:


Annonse fra Eliteserien: