Vetle Skjærvik klar for LSK

Vetle Skjærvik (22) signerte i dag en fireårskontrakt etter at LSK og HamKam ble enige om en overgangsavtale for midtstopperen.

Annonse:

Midtstopperen fra Lillehammer - som har spilt for HamKam i tre sesonger - er glad for å være på plass på Åråsen etter at klubbene har forhandlet i flere uker.

NYSIGNERING: Vetle Skjærvik skrev i dag under på en fireårskontrakt med LSK. Foto: MARCUS GERARDO
NYSIGNERING: Vetle Skjærvik skrev i dag under på en fireårskontrakt med LSK. Foto: MARCUS GERARDO

- Det har tatt tid, men nå er vi mål. Jeg gleder meg veldig. Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av klubben og alt rundt, sier den høyreiste 22-åringen. 

Sportssjef Simon Mesfin er svært glad for at en av Eliteseriens mest spennende midtstoppere har signert for LSK.

- Vi startet forhandlingene før jul, og nå er det endelig i orden. Det er vi veldig fornøyd meg. Vi har fulgt Vetle i flere år, vi så tidlig at det var noe spesielt der, og han har utviklet seg godt de siste årene i HamKam. Han er bra med ballen og har god fart, og fart er noe vi har ønsket å prioritere, sier Mesfin.

Skjærvik var innom Åråsen i dag for medisinsk sjekk og kontraktsignering, i tillegg fikk han også hilst på flere av sine nye lagkamerater.

- Det virker som en veldig fin gjeng, og fasilitetene her på Åråsen er meget bra. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, sier 22-åringen som får sin første trening med Lillestrøm tirsdag.

Se video-intervju med Vetle Skjærvik:


Se video-intervju med Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien: