Vebjørn Hoff bilde

Vebjørn Hoff klar for LSK: - Skal slåss om medaljer

Vebjørn Hoff (27) gjør som Gjermund Åsen og Pål-André Helland - og bytter ut Rosenborg med den gule og svarte Lillestrøm-drakta. Midtbanespilleren har store ambisjoner på egne og klubbens vegne.

Annonse:

Sunnmøringen gjennomførte medisinsk test på Åråsen onsdag ettermiddag og skrev deretter under på en treårsavtale med LSK.

- Dette gleder jeg meg til, og det er deilig å ha det i boks. Lillestrøm er en klubb som er veldig på vei oppover, og valget var enkelt til slutt. Jeg føler meg sterkt ønsket, sier Hoff, som har store ambisjoner.

- Jeg skal være med på å bidra til at Lillestrøm tar et steg til. Laget har vært stabilt gode med to fjerdeplasser på rad og har spilt bra fotball. Jeg vil bidra med alt jeg kan både på og utenfor banen. Vi skal slåss om medaljer. Semifinalen i cupen er en ren bonus, men det hadde vært fryktelig moro med en Ullevaal-tur.

- Har du snakket noe med Gjermund Åsen eller Pål-André Helland - som også har gått fra Rosenborg til Lillestrøm?

- Jeg har snakket litt med Åsen før, og han har vært veldig positiv. Jeg skal ikke legge skjul på det, svarer 1996-modellen med et smil.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Det kan du gjøre her!

Etter at både Ifeanyi Mathew, Kaan Kairinen og Ulrik Mathisen er borte fra midtbaneleddet, føler sportssjef Simon Mesfin at det var viktig å få inn en etablert spiller som først og fremst kan fylle tomrommet etter Mathew. Og han er veldig glad for at klubben klarte å vinne kampen om Hoffs signatur.

- I Vebjørn Hoff får vi inn en rutinert og meget solid midtbanespiller som vil forsterke oss fra dag én. Han er primært hentet inn som midtbaneanker, men kan også bekle en indreløperrolle, sier Mesfin. 

- Jeg er nok klart best som dyp midtbanespiller. Det er nok den rollen jeg er tiltenkt, og det er en rolle som skal passe meg fint, sier Hoff.

Den tidligere Aalesund-, Odd- og Rosenborg-spilleren trener med sine nye lagkamerater første gang torsdag. Hoff skal spille med nummer 6 på ryggen.

Les også: Billett-rabatt til sesongkortholdere på semifinalen mot Glimt

Se video-intervju med Vebjørn Hoff:


Annonse fra Eliteserien: