Imponerende snuoperasjon: Nå blir det semifinale mot Glimt på Åråsen!

(Tromsø - Lillestrøm 2-3 etter ekstraomganger) LSK reiste seg etter en svak første omgang, leverte på et imponerende nivå resten av kampen - og sikret semifinale mot Glimt på Åråsen onsdag 26. april. Billettene legges ut på fredag. Sesongkortholdere får tilbud om rabatterte priser fra tirsdag 21. mars og fram til fredag 24. mars.

Tromsø tok ledelsen etter 31 minutter ved Sakarias Opsahl, og LSK slet med å skape både sjanser og godt spill før pause. Men i andre omgang var det et helt annet lag som tok tak i kampen. Thomas Lehne Olsen utlignet til 1-1 på straffespark rett etter sidebyttet.

Etter 59 minutter tok hjemmelaget igjen ledelsen, men Gjermund Åsen satte inn 2-2 etter nydelig forarbeid av en drivende god Lars Ranger.

I ekstraomgangene fortsatte LSK å dominere og det var nesten et under at det ikke ble mål før fem minutter ut i andre ekstraomgang. Gjermund Åsen la inn til Espen Garnås som headet ballen i mål via en Tromsø-spiller.

- Jeg synes vi spiller godt og voksent etter hvert. Vi jobbet med å avgjøre det før det gikk til straffespark-konkurranse. Bra energi fra gutta, sa Gjermund Åsen til NRK etter kampen.

Nå venter Bodø/Glimt i semifinalen onsdag 26. april i det som bør bli en ordentlig folkefest på Åråsen. Klokka 12.00 fredag 24. mars åpner billettsalget for alle, men de med sesongkort vil fra og med tirsdag klokka 12.00 få muligheten til å reservere plasser til rabatterte priser. Tilbudet varer fram til klokka 11.00 fredag 24. mars. Etter dette er det ordinære priser som gjelder for alle, også de med sesongkort.

Med en cupfinale i potten ligger det an til å bli litt av en match mot nordlendingene onsdag 26. april.

TRIUMF: Lillestrøms jubler etter seieren borte mot Tromsø i NM-kvartfinalen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

- Det blir stort. Håper vi klarer å fylle Åråsen mot Bodø/Glimt. Vi har muligheter, du ser her at vi har et bra toppnivå, Det var fantastisk artig, sier Tobias Svendsen - som var strålende da han kom inn for Ylldren Ibrahimaj i andre omgang.

- Det blir selvfølgelig tøft, det. Men cup er cup, og vi gleder oss utrolig til det, sier Åsen.

Ikke kjøpt sesongkort ennå? Gjør det her nå - og få semifinale-billett til rabattert pris!

Merk: Hvis du ikke får en billettreservasjon fra TicketCo innen onsdag 22. mars, selv om du har sesongkort, må du kontakte [email protected] snarest.