Uranik Seferi lånes ut til Kvik Halden

Uranik Seferi - som tidligere denne uken ble tatt ut på G19-landslaget - lånes ut til moderklubben Kvik Halden denne sesongen.

Annonse:

- Vi tror dette blir en bra løsning for Uranik. Konkurransen om en kantplass i Lillestrøm er knallhard nå, og vi tror at mye spilletid for klubben som han har vokst opp i, under kyndig veiledelse av Kvik-trener Jørgen la Cour (G19-trener i LSK i 2020), vil gi ham god utvikling i 2022. Avtalen er at han lånes ut hele sesongen, men vi har mulighet til å hente ham tilbake underveis - før Uranik uansett er tilbake i LSK før 2023, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Jeg har hatt en fin dialog Simon, Geir og LSK hele veien, og er glad for signalene og tilbakemeldingene jeg har fått om at de ønsker å satse på meg i fremtiden. Jeg føler at jeg har utviklet meg mye i Lillestrøm, men nå handler det om å få spilletid for min del. Jeg gleder meg til å bidra til at Kvik skal kjempe om opprykk til OBOS-ligaen, og at jeg selv tar nye steg slik at jeg kommer tilbake til Åråsen som en bedre fotballspiller, sier Uranik Seferi. 

Kantspilleren er tatt ut i G19-landslagstroppen som møter Spania i Madrid 23. februar. Les mer om landslagsuttaket her!

Annonse fra Eliteserien: