Ulrik Mathisen klar for LSK: - Perfekt for meg

Han har allerede rukket å imponere sine kommende lagkamerater på trening. Nå har Ulrik Mathisen (21) signert på en treårsavtale for Lillestrøm - fra og med 1. januar 2021.

Annonse:

Den tidligere Vålerenga-spilleren har hatt en god utvikling i Kjelsås de to siste sesongene. Nå er klubbene enige om en overgang for den fremadstormende midtbanespilleren.

- Jeg føler at Lillestrøm er en veldig fin klubb for meg der jeg kan ta de neste stegene. Perfekt for meg, sier Oslo-gutten.

Han trente med LSK mandag og tirsdag denne uken, og rakk å gjøre et godt inntrykk på sine kommende lagkamerater.

- Etter mandagsøkta sa enkelte at dette var en spiller vi bare måtte kjøpe - brennkvikt. Så han viste seg godt fram. Ulrik var i Vålerenga fram til han var 19 år før han gikk til Kjelsås der han har tatt store steg. Vi har fulgt ham tett siden starten av 2019-sesongen. Vi hadde mer eller mindre bestemt oss for at vi ønsket å hente Ulrik allerede før denne sesongen, men etter nedrykket var det ikke mulig å få til. Salget av Sheriff Sinyan til Molde har imidlertid frigjort midler som gjør at vi kan investere i den type spillere som Ulrik Mathisen, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Stortalentet Uranik Seferi klar for LSK

21-åringen er forespeilet å bli satset på som indreløper på Åråsen.

- Han er en midtbanespiller med et spennende potensial som vi har planer om å dyrke i en indreløperrolle. Han er god til å passere ledd og motstpillere med ballen i beina, har god frekvens og  solide basisferdigheter. En ung og fremadstormende spiller som skal gjøre alt som skal til for å bli best mulig, sier Mesfin.

- Jeg har fått et godt inntrykk av gutta her, og det er bra trykk på treningene. Veldig bra nivå, sier Ulrik Mathisen. 

Se video-intervju med Ulrik Mathisen:


 

Annonse fra Eliteserien: