Travsuksess: Vant LSK-Løpet til 76 i odds!

Hva tror du gir høyest odds: At Gunnar Austevoll (t.h) og Dream On Plush vant LSK-Løpet på Bjerkebanen i går, eller at Frode Kippe og Lillestrøm Sportsklubb vinner Eliteserien 2019?

Annonse:

Svar: Dream On Plush.

Sistevalget satte de fleste spillerne sjakk matt da kusk Gunnar Austevoll fikk åpning på oppløpet etter innvendig reise - og vant til hele 76,92 i vinnerodds.

Til sammenligning: Norsk Tipping gir akkurat nå 75 i odds på at LSK vinner Eliteserien den kommende sesongen.

Les også: Norsk Rikstoto og LSK med historisk samarbeid

Selv om ingen av oss hadde markert for kjempeoverraskelsen Dream On Plush: Spillere, støtteapparat, styremedlemmer, ansatte og samarbeidspartnere storkoste seg på Bjerke onsdag. LSK-Løpet ble kjørt som en del av den kommersielle samarbeidsavtalen mellom Norsk Rikstoto og Lillestrøm Sportsklubb, og både kusk Gunnar Austevoll og en publikummer på Bjerke vant signert LSK-drakt.

Den heldige publikummeren hadde (selvsagt) sesongkort på Åråsen, og var en av dagens blideste på travbanen.

Torsdag ettermiddag kunne også flere av de som er med på «Forza Fugla»-laget glise bredt: Vårt V4-samlesystem til lunsjomgangen på Bjerke gikk inn med over 68 000 kroner. Hver andel kostet 200 kroner, og ga tilbake 6226 kroner.

Har du lyst til å være med på våre spennende travspill - og samtidig støtte Lillestrøm Sportsklubb? Her kan du melde deg på!

Mest Lest

Annonse fra Eliteserien: