Tobias Gran klar for HamKam

Lillestrøm og HamKam er enige om en overgangsavtale for Tobias Gran (19).

Annonse:

Den unge spissen takker dermed for seg etter halvannet år i Lillestrøm.

- Dette ser jeg på som en fin mulighet for min egen del. HamKam er en tradisjonsrik klubb som satser hardt, og som egentlig hører hjemme i Eliteserien, spør du meg. Det blir en spennende utfordring for meg å spille i OBOS-ligaen. Selv om det er en liga under Eliteserien, så er det to skritt opp for meg sammenlignet med LSK 2 i Norsk Tipping-ligaen, sier Tobias Gran.

Her kan du kjøpe billett til søndagens kamp mot Haugesund på Åråsen!

Vestfold-gutten er takknemlig for tiden han har hatt på Åråsen. Han kom til Romerike før fjorårssesongen, og den gjeldende kontrakten gikk ut etter årets sesong.

Nå blir han i stedet HamKam-spiller i hvert fall ut 2018.

- Jeg er veldig takknemlig for tiden i Lillestrøm. Det har ikke blitt så mye spilletid på A-laget, men har jeg lært masse - og fått venner for livet. Det var stort å få være med på cupfinalen i fjor, selv om jeg ikke spilte. Og jeg har jo vært på banen i cupen i år, så jeg satser på en gjentagelse - og at jeg blir norgesmester søndag 2. desember, sier Gran med et smil.

- Vi vil takke Tobias for tiden i Lillestrøm, og vil følge spent med på utviklingen hans videre i HamKam denne høsten. Han er en ung og lovende spiller som vi ønsker alt godt i fremtiden, sier sportssjef Simon Mesfin.

Les også: Baccay og Martin med strålende scoringer mot Kvik Halden

Annonse fra Eliteserien: