To Lehne-mål sikret uavgjort mot FKH

(FK Haugesund - Lillestrøm 2-2) Thomas Lehne Olsen sendte LSK i føringen to ganger, men hjemmelaget kom tilbake - og det endte nok en gang med uavgjort i vest.

Annonse:

Søndagens poengdeling var den femte på rad i Eliteserien mellom de to lagene i Haugesund.

Både FKH og Lillestrøm hadde store muligheter til å score sitt tredje mål, og etter kampen mente Arne Erlandsen at uavgjort var et greit resultat.

- Jeg føler vel at det var rettferdig. Vi hadde muligheten til å vinne med litt mer presisjon i angrepsspillet vårt. Men det ble også plass til Haugesund, og det hele ble litt for mye hawaii-kamp. Sikkert underholdende for publikum, ikke så underholdende for en trener, sier Erlandsen til Eurosport.

For Thomas Lehne Olsen ble det i hvert fall en fin dag på jobben. Etter 28 minutter headet han Erling Knudtzons strålende innlegg i mål bak en Haugesund-keeper på bærtur. Babajide David utlignet til 1-1 like før pause, men seks minutter ut i andre omgang var Olsen der igjen. Han steg til værs på frisparket fra Simen Rafn, og stanget LSK tilbake i ledelsen.

Etter 61 minutter var spissen fra Moelven nær ved å score sitt tredje mål for dagen, men skuddet fra 16-17 meter gikk like over krysset.

- Jeg håper jeg har gjort noe riktig i ferien, og at jeg kan bidra til at Lillestrøm klatrer på tabellen, sier Thomas Lehne Olsen til Eurosport.

Han synes også det var greit med uavgjort etter at Alexander Stølas banket inn 2-2 etter 77 minutter. Det knallharde skuddet gikk via Marko Maric og i mål.

- Vi møtte et veldig bra lag i dag. Vi må være fornøyd med det poenget. Hvis du ser på kampen totalt, så er det vel greit for oss, sier Thomas Lehne Olsen.

Det samme mener Frode Kippe.

- En ganske hektisk kamp. Høyt tempo, mange overganger begge veier og en ganske åpen kamp. Når vi leder to ganger, er det surt ikke å vinne - selvfølgelig - men kampen sett under ett er det kanskje greit med uavgjort, sier kapteinen.

Han sikter nok til at det blant annet smalt i treverket bak Marko Maric to ganger i andre omgang.

Med ett poeng mot Haugesund er LSK fortsatt nummer 13 i Eliteserien med 13 poeng. Neste mandag venter Strømsgodset hjemme på Åråsen - med avspark klokka 18.00.

Les også: Bli med på VM- og Eliteserie-kveld på Åråsen mandag 2. juli

Annonse fra Eliteserien: