VM- og Eliteserie-kveld på Åråsen 2. juli

Mandag 2. juli arrangerer vi kombinert VM- og Eliteserie-kveld i VIP-restauranten på Åråsen med en fullspekket meny - og Dennis Schiller som æresgjest.

Annonse:

Et begrenset antall billetter blir lagt ut til halv pris for å lage ordentlig liv i det som forhåpentligvis blir en fullbooket restaurant i forbindelse med hjemmekampen mot Strømsgodset.

Her kan du bestille VIP-billetter til 600 kroner per stykk (eks mva)!

Det hele starter klokka 16.00 med åttedelsfinale i VM, der vinneren av Brasils gruppe møter toeren i gruppa til Tyskland, Mexico og Sverige. Kampen vises i restauranten, og den kan nytes til god mat, drikke og quiz. En av tidenes mest populære LSK-spillere, Dennis Schiller, er gjest - og vil fortelle historier både fra tiden i Lillestrøm og med det svenske landslaget.

Klokka 18.00 kan du se Lillestrøm – Strømsgodset fra VIP-tribunen. Etter kampslutt fortsetter VM-moroa i restauranten på Åråsen. Klokka 20.00 møtes vinneren av gruppa med England og Belgia – og laget som blir nummer to i gruppe H. Flere av LSK-spillerne kommer også innom for å følge kveldens siste åttedelsfinale etter kampslutt mot Strømsgodset.

Mortens Kro står for maten – som denne dagen er spekemat (inkludert i prisen). Dørene åpner klokka 15.45. Velkommen til fotballhelaften på Åråsen!

For eventuelle spørsmål: Send mail til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: