Til inntekt for LSK Unified: Signert Rafn-drakt auksjoneres bort

Drakta Simen Rafn brukte i serieavslutningen mot Kristiansund auksjoneres nå bort til inntekt for den fantastiske gjengen i LSK Unified.

Annonse:

Østfoldingen har selvsagt signert drakta, og høyeste bud onsdag formiddag var på 1250 kroner. Auksjonen varer fram til klokka 21.47 søndag 2. desember.

Her kan du legge inn bud på Rafn-drakta!

Lillestrøm-supporterne Espen Ødemark, Patrick Ween og Trym Hogner står bak initiativet om å auksjonere bort den signerte drakta der inntektene uavkortet går til LSK Unified.

Les også: LSK Unified med NM-gull nummer 12

- I LSK er vi så heldige å ha en helt fantastisk mann i Simen Rafn! En mann som tar seg tid til å spandere øl på trofaste supportere etter tunge kamper, som viser at han setter pris på både supportere og klubb - og som ikke minst feirer sammen med LSK Unified på sesongavslutningen. Vi er også så heldige å ha flotte ambassadører for LSK i LSK Unified, en gjeng som viser en fantastisk glede og stolthet for LSK, sier Espen Ødemark.

Og legger til:

- Drakta er selvsagt signert og har fremdeles grønske fra den deilige Åråsen-matta. Uvasket så klart, mer autentisk blir det ikke!

Les også: Nå er sesongkortsalget for 2019 i gang

- Jeg ble både stolt og rørt da jeg fikk høre om dette. Jeg setter utrolig stor pris på at Espen, Patrick og Trym gjør dette, sier LSK Unified-lagleder Martin Sandvik.

Les også: Tidenes beste LSK-juleauksjon er her!

Annonse fra Eliteserien: