Lehne Akor stort bilde

Thomas Lehne Olsen klar for LSK: Signerte på avtale ut 2026-sesongen

Velkommen hjem, Thomas Lehne Olsen! I dag ble det klart at fjorårets storscorer blir Lillestrøm-spiller ut 2026-sesongen.

Annonse:

- Fotballmessig blir dette veldig bra! Vi har hatt det veldig bra her nede også, så det blir jo samtidig litt vemodig, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt på LSK og fulgt med hele veien. Jeg gleder meg til de siste 11 kampene, for nå ligger vi mye bedre an enn i fjor, sier Thomas Lehne Olsen på telefon fra Dubai.

- Hvordan er formen, er du klar allerede mot Kristiansund på søndag?

- Formen er det ingenting å si på, men jeg har ikke spilt kamp siden 26. mai. Det eneste jeg vet, er at jeg bare har én kamp å komme i form på. For 4. september er jeg uansett klar! melder Lehne - og sikter til datoen for derbyet borte mot Vålerenga.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Kristiansund!

Sportssjef Simon Mesfin er meget godt fornøyd med at det til slutt lyktes med å bringe fjorårets kaptein tilbake til Åråsen. I romjula i fjor ble han solgt til Shabab Al-Ahli Club i Dubai.

- Det er ekstremt gledelig, og en gave til alle som er glade i LSK. Vi har jobbet målrettet med dette lenge. Thomas var vårt klare førstevalg, ikke bare på kort - men også på lang sikt. Jeg vil også gjerne rette en takk til Morten Kokkim og resten av styret og daglig leder Robert Lauritsen som har vært fremoverlent og jobbet hardt for å få til dette. Det er gledelig at vi har kraft til å gjennomføre denne investeringen i det momentumet klubben har nå, sier sportssjef Simon Mesfin.

I dag terminerte Thomas Lehne Olsen avtalen med klubben i Dubai, og onsdag er han tilbake på LSKs treningsfelt. I etterkant av onsdagens trening vil det bli arrangert pressekonferanse med fjorårets kaptein på Åråsen.

- Det å få Thomas tilbake på en fire og et halvt års kontrakt betyr at vi har en av Eliteseriens beste spisser i mange år fremover. Samtidig har vi Akor Adams på en lengre kontrakt, i tillegg til Holmbert Fridjonsson ut året, noe som betyr at vi har spisser som de fleste andre klubber i Eliteserien vil misunne oss, sier Mesfin.

Slik begrunner sportssjefen den lange kontrakten på spissen som fylte 31 år tidligere i sommer:

- For å kunne friste Thomas til å komme hjem, så måtte det være en langsiktighet. Det er forståelig. Han hadde mange andre muligheter, er en veldig attraktiv spiss i skandinavisk målestokk - og har sagt nei til mye annet som også kunne ha vært veldig bra for ham. Dette var måten å få det til på, og vi er også veldig komfortable med det.

Velkommen hjem, Thomas - se vår video-hilsen her:

Annonse fra Eliteserien: