Takker supporterne etter den magiske snuoperasjonen

Akor Adams, Thomas Lehne Olsen og Petter Myhre hyller supporterne for støtten i det som ble en ellevill snuoperasjon på Intility.

Annonse:

- Fansen bak mål bare suger den ballen inn i nettet tre ganger. Det var bare praktfullt. Enormt, sier Myhre.

- Som jeg har sagt mange ganger: Kanari-Fansen er Norges beste supportere. Og de viser det igjen her i dag, sier Akor Adams.

Les også: Se høydepunktene: Denga Enga på overtid!

SHOWET: Ruben Gabrielsen kjørte sitt glansnummer foran supporterne etter seieren over VIF. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
SHOWET: Ruben Gabrielsen kjørte sitt glansnummer foran supporterne etter seieren over VIF. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

- Det er en vegg bak målet der som er sinnssyk. Utrolig oppmøte og fantastisk støtte på tribunen. Gåsehud, sier Thomas Lehne Olsen.

Avslutningen på mandagens spinnville derby toppet 12 magiske dager som går inn i historien som noen av de største i klubbens historie. Fire kamper mot Strømsgodset, Molde, Bodø/Glimt og Vålerenga endte med fire ettmålsseire, cupfinalebillett og andreplass i Eliteserien. Og som om ikke det var nok: Førstkommende søndag er det klart for nok en storkamp når serieleder Bodø/Glimt kommer på besøk. Tirsdag formiddag er det allerede solgt 5000 billetter til den matchen.

- Tabellen har ikke noe å si nå, men at vi kan gå inn i den kampen med senkede skuldre er veldig deilig. Det blir nok en tøff kamp som vi gleder oss veldig mye til, sier Myhre.

Her kan du kjøpe billett til søndagens kamp mot Glimt!

Se intervju med Thomas Lehne Olsen:


Se intervju med Petter Myhre:


Annonse fra Eliteserien: