Se høydepunktene: Denga Enga på overtid i vanvittig drama!

(Vålerenga - Lillestrøm 3-4) I et fotballdrama helt utenom det vanlige snudde LSK kampen i andre omgang - og på overtid satte Akor Adams inn vinnermålet foran egne supportere.

Etterpå utspant det seg noen helt elleville jubelscener foran den gule veggen på Intility. For dette denne kampen kommer alle LSK-supportere til å huske resten av sitt liv.

MATCHVINNER! Fem og et halvt minutt på overtid setter Akor Adams inn seiersmålet! Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Takket være en spinnvill snuoperasjon, der LSK hadde fordelen av å spille 11 mot 10 i en drøy omgang, stakk de gule og svarte av med alle poengene i derbyet mot Vålerenga.

Men det startet dårlig. Vålerenga tok ledelsen ved Daniel Håkans allerede etter seks minutter. Thomas Lehne Olsen utlignet ti minutter senere, men like før halvtimen var spilt øke Henrik Bjørdal og Seedy Jatta til 3-1.

Mot slutten av omgangen fikk Simen Juklerød direkte rødt kort etter en stygg takling av Magnus Knudsen. Dermed måtte Vålerenga spille med ti mann i over en omgang.

Akor Adams reduserte i første minutt av andre omgang, og da ventet mange et stormløp mot VIF-målet. Men LSK skapte ikke all verden. Før det løsnet mot slutten:

Etter 88 minutter satte Gjermund Åsen klareringen fra Stefan Strandberg i mål til 3-3.

Og så - over fem minutter på overtid - satte Akor Adams inn vinnermålet på det glitrende innlegget fra Philip Slørdahl. Da eksploderte det greit i den gule veggen på Intility! Og jubelscenene sammen med supporterne etter kampslutt har vi knapt sett maken til på en bortebane i Eliteserien.

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner utover kvelden!