Takker hele Fuglafamilien etter årets klubb-prisen

Torsdag kveld ble LSK kåret til årets klubb i Eliteserien. Daglig leder Robert Lauritsen takker hele Fuglafamilien for den snuoperasjonen vi alle har vært en del av.

Annonse:

- Jeg er utrolig stolt over at LSK ble kåret til årets klubb i Eliteserien. Dette er en pris som dedikeres til alle våre dyktige ansatte, alle frivillige, alle samarbeidspartnere og ikke minst et meget god samarbeid med Kanari-Fansen. Gratulerer alle sammen og vel fortjent. Vi har mye vi skal bli bedre på, men dette er en motivasjon til dere alle som forteller oss at vi er på god vei! LSK skal være en klubb å regne med i fremtiden. Gratulerer nok en gang alle sammen og tusen takk for innsatsen, sier Lauritsen.

Les også: LSK ble kåret til årets klubb i Eliteserien

Altibox-sjef Tor Morten Osmundsen og sponsorsjef Vibecke Utengen delte ut prisen til Lauritsen og styreleder Morten Kokkim på Norsk Toppfotballs 50-årsjubileum torsdag kveld.

Her er juryens begrunnelse:

Vinneren av prisen Årets klubb har i år vært meget sterke sportslige. Denne prisen handler dog ikke mye om sport. Klubben har levert godt til både supportere og partnere, og har en ekstremt god «drive» innenfor mange områder i administrasjonen. De er først ute på mye og skaper stolte øyeblikk som leveres med god kvalitet.

Det er stor en glede å dele ut prisen Årets klubb 2022 til Lillestrøm SK – vi gratulerer!

Annonse fra Eliteserien: