Årets klubb kåret av Norsk Toppfotball: Lillestrøm Sportsklubb!

En toppfotballklubb består av mer enn spillere, trenere og det sportslige apparatet, og utmerkelsen «Årets klubb» handler om hvordan klubbene gjør det «utenfor banen». Daglig leder Robert Lauritsen og styreleder Morten Kokkim tok i kveld i mot prisen på vegne av Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

Prisen «Årets klubb» er først og fremst ment som en påskjønnelse til de som jobber på klubb-kontoret. Denne prisen skal inspirere og motivere til en best mulig innsats på de administrative oppgavene som markedsarbeid, økonomistyring og aktiviteter rettet mot supportere og publikum.

TAKKET FOR PRISEN: Daglig leder Robert Lauritsen og styreleder Morten Kokkim holdt takketale på Norsk Toppfotballs 50-årsjubileum.
TAKKET FOR PRISEN: Daglig leder Robert Lauritsen og styreleder Morten Kokkim holdt takketale på Norsk Toppfotballs 50-årsjubileum.

Hver klubb i Eliteserien er målt og bedømt for sin innsats på ett sett med ulike kriterier, som blant annet deltakelse og engasjement i ulike ligaaktiviteter og kampanjer, bruk av sosiale medier, økonomistyring, fasiliteter og publikumsopplevelser. Hver klubb er tildelt fra ett til seks poeng for hvert kriterium, der seks poeng er det beste. Deretter legges poengene sammen klubben med høyest totalscore står igjen som årets vinner. 

Les også: Nominert til pris: LSK kan bli årets klubb

I år sto det mellom disse fire klubbene: Vålerenga Fotball, Bodø/Glimt, Viking FK og Lillestrøm SK.

Årets vinner

Vinneren av prisen Årets klubb har i år vært meget sterke sportslige. Denne prisen handler dog ikke mye om sport. Klubben har levert godt til både supportere og partnere, og har en ekstremt god «drive» innenfor mange områder i administrasjonen. De er først ute på mye og skaper stolte øyeblikk som leveres med god kvalitet.

Det er stor en glede å dele ut prisen Årets klubb 2022 til Lillestrøm SK – vi gratulerer!

NB: Denne teksten er skrevet av Norsk Toppfotball - som delte ut prisen på kveldens 50-årsjubileum.

Annonse fra Eliteserien: