Svensken, dansken og nordmannen sørget for 3. runde!

(Kvik Halden - Lillestrøm 1-4) Onsdag kveld tok Lillestrøm seg videre til tredje runde i Norgesmesterskapet.

Philip Slørdahl debuterte for Lillestrøm da vi tok turen ned til Halden. Motstander Kvik Halden har hatt en god sesongstart og ligger på andreplass i 2. divisjon avdeling 1.

Etter ni minutter åpnet nordmannen Lehne Olsen ballet på Halden Stadion. Han fikk et glimrende innlegg av Haakenstad, og tok et slags «scorpion»-spark inn i nettmaskene. 29 minutter etter var det Lillestrøms toppscorer som assistererte dansken Pedersen inn til 0-2.

I andre omgang var det svensken sin tur. I det 66. minutt satt Lehne Olsen igjennom Gustafsson som kom alene med keeper. Han gjorde ingen feil og satt ballen igjennom beina på Kvik sin keeper, 0-3. Syv minuttter senere skøt/la Erik Brenden inn mot Gustafsson. Kveldens måltyv pirket ballen inn på første stolpe inn til 0-4.

Kvik Halden ville ikke gå målløse av banen, i det 86. minutt plasserte Hasanagic ballen bak vår kroatiske målvakt. Kampen endte 1-4 i vår favør og med det avanserte vi til tredje runde i cupen.

Her kan du se jubelscenene i garderoben etter kampslutt.

Lillestrøms lag:

Marco Maric - Mats Haakenstad, Philip Slørdahl, Sheriff Sinyan, Simen Rafn - Fredrik Krogstad, Alex Dyer, Daniel Pedersen (Erik Brenden i 19 minutter), Aleksander Melgalvis (Magnus Knudsen i 12 minutter) - Thomas Lehne Olsen (Moses Ebyie i 20 minutter), Daniel Gustafsson

De tre neste kampene:

Lørdag 25. mai 18:00: Vålerenga - Lillestrøm. Her kan du kjøpe billetter. (For familie)
Søndag 16. juni 18:00: Lillestrøm - Viking. Her kan du kjøpe billetter.
Søndag 23. juni - 20:00: Brann - Lillestrøm. Her kan du kjøpe billetter.