Dette skal LSK forbedre før cupkampen mot Kvik

Dagen etter den skuffende kampen mot Odd brukte spillergruppa og støtteapparatet nesten to timer på en kritisk gjennomgang av 0-3-tapet.

Annonse:

Trener Jörgen Lennartsson forteller at de siste dagene er blitt brukt godt for at den negative trenden skal snus.

Her kan du kjøpe billetter til onsdagens cupkamp mot Kvik i Halden!

- Dagen etter kampen hadde vi en veldig bra samtale på nærmere to timer. Der snudde vi samtlige stener, og både spillere og ledere fikk sagt det de mente om prestasjonen i andre omgang mot Odd. Mye bra kom opp på bordet. Nå handler det om å gå fra ord til handling. Vi må bli bedre på kommunikasjon, duellspill og valg på banen - både med og uten ball, sier Lennartsson.

- Nå venter cupkamp borte mot Kvik Halden. Hva er status på spillertroppen?

- Frode Kippe ble skadet sist og er ikke aktuell for spill før Viking-kampen etter landslagsoppholdet. Tobias Salquist har karantene. Kristoffer Ødemarksbakken måtte gi seg på grunn av skade sist, og bør helst ikke belastes for mye, men er med i troppen. Arnór Smárason mangler litt før han tåler fulle kamper i et tett kampprogram, men er også med i troppen og aktuell for spill. Simen Kind Mikalsen og Erik Tobias Sandberg er fortsatt skadet.

- Hva gjør du med laget når tre av midtstopperne er ute?

- Junioren Philip Slørdahl blir ny spiller i troppen. Han har trent med oss den siste måneden, men det er ikke bestemt om han starter eller ikke. For vår del prioriteres cupen høyt. Vi kommer til å stille med best mulig lag, samtidig som vi har noen medisinske hensyn vi må ta, svarer LSK-treneren.

Her kan du kjøpe billett til LSKs supporterfelt mot Vålerenga lørdag!

Han har stor respekt for onsdagens cupmotstander Kvik Halden. Østfoldingene har startet sesongen i 2. divisjon meget godt, og er på andreplass i sin avdeling.

- Vi forbereder oss til denne kampen som om det skulle ha vært en kamp i Eliteserien. Arild Sundgot har analysert Kvik Halden grundig. Det er et formsterkt lag som ikke har tapt noen av de første seriekampene. De spiller 5-4-1-formasjon når de forsvarer seg, og 3-4-3 når de angriper.  Kvik har flere gode og fysisk sterke spillere. Vi tar på kampen på dypeste alvor, sier Jörgen Lennartsson.

Her er troppen mot Kvik Halden:

Marko Maric, Matvei Igonen, Mats Haakenstad, Simen Rafn, Philip Slørdahl, Magnus Knudsen, Josef Baccay, Sheriff Sinyan, Fredrik Krogstad, Aleksander Melgalvis, Daniel Pedersen, Alex Dyer, Erik Brenden, Daniel Gustafsson, Arnór Smárason, Kristoffer Ødemarksbakken, Ebyie Moses, Thomas Lehne Olsen.

Les også: Åråsens far Kolbjørn Halvorsen (98) gjestet stadion mot Odd

Klar for derby mot Vålerenga på lørdag? Se promo her:


Annonse fra Eliteserien: