Strålte etter første økt på den nye Åråsen-matta

Endelig! I dag kunne Lillestrøm-spillerne for første gang teste den nye Åråsen-matta. En meget fornøyd gjeng stortrivdes på det nye underlaget.

Annonse:

- Fantastisk godt å være ute på Åråsen igjen. Allerede nå vil jeg gi matta terningkast 5. Så vet vi alle at den kommer til å bli enda bedre i tiden som kommer, og at den snart er terningkast 6, sier Fredrik Krogstad.

- Veldig bra matte. Dette blir knall fremover, melder Pål-André Helland.

Les også: Se utviklingen: Slik fikk Åråsen nytt gress

Trener Geir Bakke strålte som en sol i duskregnet etter at den første økta var gjennomført på det nye Åråsen-gresset. Fjorårets tunge matte er erstattet med en langt bedre utgave etter at underlaget ble lagt om for første gang på 20 år.

- Det er stor forskjell. Sett utenifra var den grønn og fin i fjor også, men den var veldig, veldig tung. Gresset ble jo harvet opp bare vi var ute og trente dagen før kamp. Nå er den fast i fisken og det er en skikkelig matte. Denne kommer til å bli veldig, veldig bra utover, sier Bakke.

- Hvilke fordeler gir denne banen oss i år kontra i fjor?

- Forhåpentligvis kan vi være ute på banen et par ganger i uka. Det vil bidra til at vi i enda større grad får hjemmebanefølelsen.

Les også: Felt av marerittstart mot Godset

Det er en revansjesugen gjeng som ser fram til å få besøk av Viking på årets første hjemmekamp mandag 24. mai.

- Vi har brukt litt tid på å evaluere Godset-kampen. Det er en del nyanser i spillet vårt som vi ikke er grundige nok på, der vi må stramme til. Ting går litt fortere enn det gjorde i fjor, og Viking er et lag med stor fart fremover i banen. Det går fort i lengderetningen og de er veldig direkte når de kan. Men vi må stole på oss selv. Prøve å få kampen inn på våre premisser, sier Geir Bakke.  

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: