Stenerud Byggservice øker LSK-engasjementet

Han startet Stenerud Byggservice i 1995 for å kunne få råd til å satse som windsurfer. Jarle Stenerud (48) nådde målet om å bli norgesmester, men har lyktes minst like godt i sitt yrkesaktive liv. På bildet ser du hva bedriften har utviklet i Gol.

Annonse:

Nå har Stenerud Byggservice AS skrevet en toårsavtale som bronsepartner i LSKs sponsornettverk.

- Tidligere har vi ikke brukt sponsornettverket i det hele tatt, men jeg har tanker om at jeg skal prøve å få noe mer ut av det i årene som kommer, sier Jarle Stenerud.

Han vokste opp på Stormyra i Rælingen og gjorde seg etter hvert bemerket som en av landets beste windsurfere. Det resulterte blant annet i to norgesmesterskap og femteplass i VM.

- Jeg startet Stenerud Byggservice for meg selv i det små i 1995 for å skaffe penger til å kunne satse på idretten. Den gangen kunne jeg jobbe som tømrer i lange perioder for så å kunne være borte fire måneder i året for å windsurfe. Etter at jeg la opp i 2002 har jeg bygd opp firmaet sten for sten. Nå er vi 15 ansatte og omsetter for i overkant av 100 millioner kroner i året, forteller Jarle Stenerud.

Stenerud Byggservice AS holder til i Lørenskog og er en totalentreprenør med spesialisering på butikker, næringslokaler og kontorer.

- Vi jobber mest med næringsbygg, kontor og butikker på det profesjonelle markedet. Jeg bygger også noen boliger i egen regi.

- Hvor tett har du fulgt LSK opp gjennom årene?

- Jeg har alltid holdt med Lillestrøm. Jeg var 13 år da jeg flytta til Rælingen, og jeg var mye på Åråsen i den perioden da LSK vant mye. Det var en ordentlig morsom tid. Den verste opplevelsen var da det ble nedrykk mot Start. Man gikk fra å spille fantastisk fotball til at alt raknet på noen minutter. Men heldigvis er vi tilbake i Eliteserien nå. Det blir en spennende sesong med flere gode nye spillere som er hentet til klubben. Og så er det helt topp at treneren er fra Rælingen, sier Jarle Stenerud med et smil.

Her kan du bli bedre kjent med Stenerud Byggservice AS!

Ønsker du å bli en del av LSKs sponsornettverk - med over 160 bedrifter som gjør masse god business seg i mellom? Ta kontakt med [email protected]

Les også: Riis Bilglass klar for tre nye glassklare år

Annonse fra Eliteserien: