Riis Bilglass klar for tre nye glassklare år!

Helt siden 2003 har Riis Bilglass vært en lojal og god samarbeidspartner for Lillestrøm Sportsklubb. Nå er avtalen fornyet med tre nye år.

Annonse:

- Vi i Riis Bilglass har hatt mange gode år som sponsor i LSK og gleder oss til å være med videre, sier regionsleder Jon Ustad.

Her kan du bestille time hos Riis Bilglass Lillestrøm!

Daglig leder Robert Lauritsen er glad for at nok en mangeårig partner har forlenget avtalen, noe han mener er et godt bevis på at LSK-nettverket fungerer.

- Vi setter stor pris på at Riis Bilglass, som snart har vært med i 20 år, velger å fornye avtalen med tre nye år. De har skapt mye verdier i sponsorpoolen - noe de er opptatt av å fortsette med i det de kaller Norges beste nettverk. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet, sier Lauritsen.

MANGEÅRIG PARTNER: Riis Bilglass har hatt et godt samarbeid med Frode Kippe og LSK siden 2003.
MANGEÅRIG PARTNER: Riis Bilglass har hatt et godt samarbeid med Frode Kippe og LSK siden 2003.

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med 200 avdelinger, og utfører alle tjenester innen bilglass på person- vare- og lastebiler, i tillegg til alle andre transportmidler. Riis Bilglass garanterer fagmessig utført arbeid ved alle avdelinger. De samarbeider med alle forsikringsselskapene i Norge og ordner alt papirarbeid for kunden. Og: Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av Riis Bilglass.

Riis Bilglass fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Vi legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Besøk en av våre avdelinger på Lillestrøm, Skjetten eller Storo, eller ta kontakt på telefonnummer 090 09. Hvis du sier at du ønsker å benytte LSK-avtalen ved skifte, så støtter du samtidig LSK. 

Ønsker du å bli LSK-partner - og dra nytte av vårt velfungerende nettverk der over 160 bedrifter gjør business seg i mellom? Send en mail til [email protected] eller ring på 90775186. 

Annonse fra Eliteserien: