Sponsorfrokost: 100 partnere påmeldt - 500 møter gjennomført!

I dag ble det gjennomført et særdeles vellykket frokostmøte for LSKs samarbeidspartnere. 100 deltagere var påmeldt - og i løpet av morgentimene ble det gjennomført 500 møter!

Annonse:

- Utrolig hyggelig med så stor deltagelse, og ikke minst at det ble gjennomført så mange møter mellom partnerne. Her blir grunnlaget lagt for mye god business-to-business i Lillestrøms sponsornettverk, sier Robert Lauritsen, daglig leder i LSK.

LSK-PARTNER: Linn Karina Ulbo presenterte AJ Produkter.
LSK-PARTNER: Linn Karina Ulbo presenterte AJ Produkter.

Etter en hyggelig frokost fra Mtapas var første programpost en fin seanse med Geir Bakke og Petter Myhre. LSK-trenerne delte av sine erfaringer fra det som så langt har vært en meget solid sesong. Sponsorene hadde også mange spørsmål til vårt dyktige trenerteam.

Deretter presenterte markedsansvarlig Linn Karina Ulbo i AJ Produkter sin bedrift før det ble gjennomført 500 møter partnerne i mellom i løpet av en hektisk og innholdsrik time på Åråsen.

Les også: Sterk snuoperasjon i Mjøndalen: LSK på 3. plass!

Det ble også redegjort for høstens innholdsrike aktivitetsplan for de 170 bedriftene som er med i LSKs sponsornettverk. Avslutningsvis ble det gjennomført en avstemning der deltagerne skulle gjette på hvilken Eliteserie-plassering Lillestrøm ender på i år. Uten å si for mye: Partnerne har tro på en hyggelig LSK-høst...

Vi gleder oss til allerede til neste samling!

Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

FULL KONTROLL! Marianne Nysæter og Mtapas vartet opp med en nydelig frokost for LSKs partnere.
FULL KONTROLL! Marianne Nysæter og Mtapas vartet opp med en nydelig frokost for LSKs partnere.

 

Annonse fra Eliteserien: