Sterk snuoperasjon i Mjøndalen: LSK på tredjeplass!

(Mjøndalen - Lillestrøm 1-2) LSK-toget tøffer videre! Scoringer av Tom Pettersson og Thomas Lehne Olsen (bildet) sørget for at LSK snudde kampen i Mjøndalen - og inntok tredjeplassen i Eliteserien.

Lillestrøm fikk kampens første sjanse allerede etter 20 sekunder, men Thomas Lehne Olsen traff ikke ordentlig fra skrått hold. I stedet scoret Mjøndalen første gang de var i nærheten av LSKs mål. Albin Sporrong fikk stjernetreff og satte en solid støkk i gjestene fra Romerike.

Men de gule og svarte kjempet seg raskt tilbake i kampen og skapte en rekke store sjanser. Ikke minst hadde Thomas Lehne Olsen flere muligheter som var nær ved å ende i mål.

Etter 43 minutter kom utligningen. Tom Pettersson ble med opp i angrep og var sikkerheten selv på innlegget fra Vetle Dragsnes.

Andre omgang hadde nettopp blitt blåst i gang da samme Pettersson spilte fri Thomas Lehne Olsen. Alene med Sousha Makani satte kapteinen ballen sikkert i mål.

Lillestrøm hadde flere muligheter utover i omgangen, men det ble med de to scoringene. Dermed klatret Geir Bakkes mannskap forbi Rosenborg - som møter Viking borte søndag - på tabellen og inntok tredjeplassen i Eliteserien.

Med 31 poeng på 17 kamper har årets Lillestrøm-utgave dermed allerede tatt flere poeng enn sist vi var i Eliteserien.

Etter landslagspausen venter Brann på Åråsen lørdag 11. september.