Spillerne takker publikum: - Aldri opplevd maken

Aleksander Melgalvis (29) sender et stort smil i retning det stortallige publikummet som skapte en helt spesiell atmosfære under søndagens derby mot Vålerenga.

Annonse:

- Det er bare å takke og bukke. De skapte en fantastisk stemning. Bare så synd at vi ikke klarte å ta med oss alle tre poengene, sier Melgalvis.

Les også: Kippe etter tapet: - Utrolig bittert

Han får støtte av Frode Kippe, mannen som har spilt desidert flest derbyer mellom Lillestrøm og Vålerenga.

- Det var fantastisk gøy. Det er lenge siden vi har hatt en god atmosfære på Åråsen. Det er beklagelig at vi ikke fikk med oss poeng. De hadde fortjent å få se oss vinne. Men det var utrolig artig å spille. Jeg håper at publikum kommer tilbake. Jeg tror mange opplevde at det var en spesiell stemning. Jeg har vel aldri opplevd maken i Eliteserien i Norge. 10 000 på Åråsen er noe helt annet enn 17-18 000 på Ullevaal eller den nye stadion til Vålerenga, sier LSK-veteranen.

Thomas Lehne Olsen fikk gåsehud av stemningen de 10 409 tilskuerne på Åråsen skapte.

- Det er den morsomste kampen jeg har spilt. Du merket at det sørget for litt ekstra trøkk ute på banen. Jeg synes også det var en ok fotballkamp med ganske god underholdning, selv om det bare ble ett mål. Og det var selvsagt synd at det ble tap. Men jeg håper inderlig at de fleste vil komme tilbake, sier toppscoreren.

Arnór Smárason, som har opplevd flere derbyer i Stockholm, var også mektig imponert.

- Atmosfæren var veldig bra. Selv om vi tapte, så var det en bra fotballkamp for den nøytrale tilskuer. Vi vil ha det sånn så ofte som mulig. Men vi skulle gjerne gitt dem et bedre resultat. Det er en utrolig fotballinteresse her, sier islendingen.

- Jeg håper vi kan få til noe lignende mot Rosenborg (21. oktober). Trønderne kommer også med mye folk. Og det er på tide at vi banker dem, sier Aleksander Melgalvis.

- Mot Rosenborg skal det bli tre poeng, melder Smárason.

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Rosenborg 21. oktober!

Gjenopplev stemningen fra timene før derbyet mot Vålerenga i denne videoen:


Annonse fra Eliteserien: