Kippe etter tapet: - Utrolig bittert

(Lillestrøm - Vålerenga 0-1) Frode Kippe (40) var langt nede etter det knepne tapet for Vålerenga - foran det høyeste publikumstallet på Åråsen siden 16. mai 2014.

Annonse:

Bård Finnes frisparkscoring etter 33 minutter ble det eneste målet som ble scoret i derbyet foran 10 409 tilskuere. LSK skapte flere store sjanser, men hadde ikke marginene på sin side i møtet med erkerivalen.

Kaptein Frode Kippe var naturlig nok langt nede etter det sure tapet.

- Det føles som et helvete. Vi er sykt tent på å vinne disse kampene. Rammen rundt kampen i dag var maksimal med mye folk, god stemning og flomlys-kamp. Da er det frustrerende når det ikke går veien. Vi spilte en brukbar kamp og kom til noen gode sjanser. Men i dag ville det seg ikke. Utrolig bittert, sier Frode Kippe.

Trener Jörgen Lennartsson følte at Lillestrøm minst hadde fortjent ett poeng mot Vålerenga. Etter pause kom både Arnór Smárason og Thomas Lehne Olsen til store sjanser - uten å lykkes.

- Vi åpnet kampen bra, og fikk i gang spillet vårt ganske tidlig. Skapte noen gode sjanser det første kvarteret. Men så fikk Vålerenga litt grep om spillet - mye på grunn av at vi slurvet i vårt eget pasningsspill. I den fasen fikk de også et antall dødballer der ett av tilfellene endte med mål. I andre omgang flyttet vi opp presset, vant ballen høyere opp - og hadde et mye bedre pasningsspill. Vi skapte fire-fem gode målsjanser. Med den andre-omgangen synes jeg vi absolutt fortjente ett poeng. Minst. Men dessverre var ikke effektiviteten god nok. Veldig surt, sier Lennartsson.

Kippe fikk gult kort etter at han reagerte sterkt på det han mener var et bevisst forsøk fra Amin Nouri på å treffe ham. Dermed må han stå over bortekampen mot Start om to uker.

- Jeg reagerer på at han prøver å klinke ballen i hodet mitt. Da fikk jeg ikke lov til å si fra om det uten at jeg fikk gult kort, sier kapteinen.

Selv om han var skuffet over å ha tapt kampen, var han svært fornøyd med antallet publikummere og stemningen på stadion. For første gang siden 16. mai-kampen mot Molde i 2014 var det over 10 000 tilskuere på Åråsen.

- Det var en fantastisk ramme rundt denne kampen. Vi håper det kan bli sånn flere ganger, sier Frode Kippe.

Annonse fra Obos-ligaen: