Spillerne ga 10 000 kroner til Junioraksjonen

Patriotene bak «Junioraksjonen» har fått julegaven de ønsket seg: Spillergruppa donerer 10 000 kroner til formålet som jobber for flere tilskuere på stadion og økt tribunestøtte.

Annonse:

- Vi har mye å takke de fantastiske supporterne for. Det hadde aldri blitt fjerdeplass i Eliteserien i år uten støtten fra tribunen. Derfor ønsker vi å gi 10 000 fra spillernes botkasse til Junioraksjonen, sier kaptein Thomas Lehne Olsen.

Barn, unge, LSK Unified, gatelaget Løse Fugla og økonomisk vanskeligstilte er blant de som nyter godt av tilskuddene fra Junioraksjonen. Det hele administreres av supporterkoordinator Ken-Rune Nilsson - med god støtte fra seks-syv andre ildsjeler som brenner for klubben.

- At spillerne velger å gjøre dette er en veldig fin anerkjennelse av arbeidet som vi gjør, og en fantastisk gest av en strålende spillergruppe. Vi støtter Lillestrøm med sesongkort og enkeltbilletter, og Kanari-Fansen med borteturer. Alt vi får inn går til hjemme- og bortekamper, forteller Junioraksjonen-gjengen.

Les også: Junioraksjonen mobiliserer mot Vålerenga

- Det som er viktig å få fram er at vi er en supporterklubb for både LSK og Kanari-Fansen. Vi er til for LSK og Kanari-Fansen, sier Arild Myklebust. 

Her kan du kjøpe sesongkort for 2022-sesongen!

- Nå er vi også blitt en organisasjon med bedriftskonto og Vipps, og vi har også fått en bedriftssponsor i Morten Kokkim og Advokatfirmaet Mageli. Men nye bedrifter er selvsagt velkomne som sponsorer, sier Ken-Rune Nilsson.

Ønsker du å støtte Junioraksjonen? Send en mail til: [email protected]

Se video fra 2019 om Junioraksjonen:


Annonse fra Eliteserien: