Sønderknust Adams ute i flere uker med skulderskade

Akor Adams var oppløst i tårer etter å ha blitt båret av banen med en skulderskade som trolig holder ham ute av spill i flere uker. Pål-André Helland lover at lagkameratene skal sørge for at spissen kommer tilbake i en enda sterkere utgave.

Annonse:

Halvtimen var spilt da Adams i full fart fremover ble felt av Jørgen Horn. Han landet på skulderen og fikk revet av et bånd som gjør at han blir ute i flere uker.

SKADET: Akor Adams var uheldig og landet forkjært etter å ha blitt taklet av Jørgen Horn.
SKADET: Akor Adams var uheldig og landet forkjært etter å ha blitt taklet av Jørgen Horn.

En sønderknust Adams gråt etter kampen i armene til Pål-André Helland og Holmbert Fridjonsson. LSK står foran en svært begivenhetsrik høst, og for nigerianeren er det naturlig nok svært tungt at han nå går glipp av flere viktige kamper - deriblant torsdagens Europa Conference League-kvalifisering mot Royal Antwerp på Åråsen.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Royal Antwerp!

Helland - som selv har opplevd mange tunge skader på fotballbanen - er klar på at lagkameratene skal gjøre alt de kan for å bygge opp 22-åringen.

- Det er toppidrettens mørke nedside. Når man får litt alvorlige skader, så blir det så mørkt. Du ser ikke lyset. Alt virker håpløst. Men vi skal hjelpe ham. Den beste garderoben han kunne ha vært i, er i vår. Vi skal hjelpe ham og støtte ham på veien. Om et år eller to så kommer han tilbake sterkere, og kommer til å være et helvete for forsvarsspillere rundt omkring i Europa, sier Pål-André Helland.

Les også: Se høydepunktene: Kruttsterk borteseier i Sarpsborg

Se video-intervju med Helland:


Annonse fra Eliteserien: