Se høydepunktene: Helland og Fridjonsson sørget for kruttsterk borteseier

(Sarpsborg 08 - Lillestrøm 0-2) I en dramatisk kamp - der hjemmelaget måtte avslutte med ni spillere - tok LSK en meget sterk borteseier.

Annonse:

Pål-André Helland satte inn ledermålet på straffespark etter 75 minutter. Ni minutter senere doblet Holmbert Fridjonsson ledelsen da han headet innlegget fra Vetle Dragsnes i mål.

SÅ RØDT: Sarpsborg 08 måtte spille det siste kvarteret med ni mann etter at Anton Saletros fikk to gule kort for protestene på LSKs straffespark. Foto: NTB

- Helt nydelig at vi kom hit og var ordentlig påskrudd fra start av, sier Geir Bakke, veldig glad for tre poeng borte mot gamleklubben.

LSK var best, men det hjalp selvsagt at Jørgen Horn ble utvist like før pause, og Anton Saletros ble det samme et kvarter før slutt.

Et stort skår i gleden var at Akor Adams måtte ut med en skulderskade i første omgang. Den nigerianske spissen skadet skulderen i fallet etter å ha blitt taklet av Jørgen Horn.

Etter kampen var Adams oppløst i tårer. Han er trolig ute i flere uker og går dermed blant annet glipp av torsdagens Europa Conderence League-kvalifisering mot Royal Antwerp på Åråsen.

- Det er sannsynligvis et bånd i skulderen som er av. Da må det i så fall opereres, og da er det en opptreningstid på en god del uker. Det er fryktelig tungt her og nå, men vi skal få han opp på beina igjen, sier Bakke.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Royal Antwerp!